Doinița Oancea, despre prima iubire și nota obținută la BAC: „A fost show, nu al meu, al părinților colegilor” / Exclusiv

.

Doinița Oancea și-a surprins colegii cu nota luată la bacaleaurat. Deși nu era o tocilară, actrița a reușit să obțină o medie peste 8 și să se situeze mult mai bine decât cei cu care împărțea sala de clasă.

În perioada liceului, actrița avea să trăiască și o mare dragoste, greu de uitat și astăzi. Avea 16 ani și simțea că timpul e de partea ei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Doinița Oancea, despre prima dragoste și anii de liceu: „Aveam tot felul de drame personale”

Vedeta ne-a fost alături la petrecerea Unica Urban Party și ne-a făcut mai multe dezvăluiri. Deși nu a vrut să ne vorbească despre partea sentimentală a vieții ei de acum, Doinița Oancea (40 ani) ne-a asigurat că stă foarte bine la acest capitol și experințele trecute au ajutat-o să se bucure mult mai mult de prezent.

Doinița Oancea: „Am luat o notă bună la bac, iar colegii mei care toceau nu. A fost show”

“Anii de liceu au fost frumoși. Nu știu dacă la momentul acela îi vedeam așa. Adolescentă fiind aveam tot felul de drame personale. Începând de la „Nu îmi stau bine papucii”, până la „Nu mă ajută prietena la teme”. Iar la întâmplări memorabile aș trece surpriza pe care au avut părinții prietenelor mele, unii dintre ei, când s-au afișat notele la bac, pentru că eu nu eram o tocilară, nu am fost niciodată. Plus că eu lipseam mult de la școală. Am luat o notă bună la bac, iar colegii mei care toceau nu. A fost show, nu al meu, al părinților colegilor”, spune Doinița Oancea, pentru UNICA.RO.

În anii aceia emblematici, actrița avea să trăiască și prima dragoste, una care avea să aibă un mare impact asupra ei și la care se întoarce cu gândul chiar și astăzi.

”În perioada liceului am avut prima mea relație, aia de harț din adolescență. Aveam 16 ani și a durat până la 18. Am fost un copil foarte protejat, fiind singură la părinți. Mama mă ținea foarte strâns, să nu mi se întâmple chestii. Aveam oră de intrat în casă. Nu mă lăsa în tabere”, adaugă actrița.

Doinița Oancea: „Am pus trei kilograme și jumătate, dar am reușit să dau două jos”

Doinița Oancea arată fabulos și nu are fluctații de greutate, deși admite că nu ezită să își mai facă poftele. Regulile alimentare pe care și le impune apoi o ajută, însă, să câștige pariul cu kilogramele, iar asta de ani buni.

„Am greutatea asta de doi- trei ani. Am pus trei kilograme și jumătate, dar am reușit să dau două jos. Fac așa de fiecare dată când văd că iau niște kilograme, dar nu las să se adune prea multe, în sensul că nu mai mănânc ce îmi place bine,fast- food non- stop, prăjeli, paste, pizza, burger și tot ce nu ar trebui să mâncăm. Asta fac, încerc să țin un stil de viață sănătos o perioadă, după care lucrurile se țin sub control”, spune actrița.

Citeşte și: Doinița Oancea spune că a primit un semn divin acum câțiva ani. „Am avut o discuție cu Doamne Doamne”. Ce i s-a întâmplat actriței

Citeşte și: Cum a ajuns Doinița Oancea să joace în seriale și cine i-a prevăzut un viitor strălucit: „Mi-a dat încredere în mine” / Video exclusiv

Cum își câștigă Doinița Oancea banii

Vedeta are multe proiecte din care câștigă, cum ar fi rolul din serialul „Lia, soția soțului meu” și școala de actorie pe care o deține.

„Primii bani au venit în copilărie, când o ajutam pe mama la serviciu la ea. Nu mai știu suma și pe ce i-am cheltuit. La momentul acesta sunt doar cu serialul, cu Lia, soția soțului meu, și cu școala mea de actorie. E drept că suntem deja în vacanță, le-am dat vacanță copiilor. Am niște grupe deja formate, care vor termina. Eu împart acest curs în două module și din toamnă ei vor termina modul doi, dar încep grupe noi și o să am boboci la școală”, mai spune ea.

Cu toate astea, Doinița Oancea nu pune preț doar de partea financiară, pentru că satisfacțiile pe care le are alături de elevii ei îi ajung la suflet. „Evident sunt niște bani, dar nu mă uit doar la partea financiară. Pentru mine e foarte importantă satisfacția pe care o am, proiectul de final pe care îl fac cu ei, că noi facem scurt- metraje, cu fiecare grupă în parte. Și faptul că pot să împărtășesc ce am învățat de-a lungul timpului. Când se deschide poarta și copiii vin alergând, de la cei de 6 ani până la cei de 17, mă strâng în brațe și îmi spun. „Ce bine că a venit sâmbăta, că ne-a lipsit întâlnirea cu tine…”, precizează ea.

Citeşte și: Doinița Oancea, despre fostele relații: „Am plâns și n-am plâns”

Citeşte și: Doinița Oancea, fără pic de machiaj în mediul online. Actrița le-a arătat tuturor cum arată dimineața, la trezire

Doinița Oancea: „Dacă aș câștiga mult mai mulți bani, da, aș da zeci de mii pe bijuterii fără nicio durere”

Actrița adoră bijuteriile și are unele de suflet. Cu toate astea, recunoaște că s-ar gândi de două ori dacă ar trebui să ajute niște oameni sărmani sau să facă câteva investiții în acele acesorii care au un loc în sufletul ei.

„Am bijuterii de suflet. Eu sunt pasionată de bijuterii. Dacă aș câștiga mult mai mulți bani, da, aș da zeci de mii pe bijuterii fără nicio durere. Mi-e greu să mă pun acolo, pentru că nu sunt. La fel de sensibilă sunt și când văd oameni care nu o duc bine. Mă întristez. Vreau să ajut copiii sau oameni nevoiași”, susține Doinița Oancea.

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Foto: Unica, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton