Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, experiență neplăcută în vacanță: „Am nimerit într-o zi fatidică”

.

Doina Teodoru (34 ani) și Cătălin Scărlătescu (51 ani) au plecat în urmă cu câteva zile în vacanță, în afara țării. Cei doi au decis să viziteze mai multe orașe din Italia unde sperau să aibă parte de cele mai frumoase experiențe. Însă nu peste tot lucrurile au mers așa cum au sperat ei. Actrița a povestit pe rețelele de socializare cum a trăit o zi nu tocmai plăcută în Trani, Puglia.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, experiență neplăcută în vacanță

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au plecat în vacanță, înainte ca filmările pentru cel mai nou sezon Masterchef să înceapă. Cuplul a ales să viziteze, de data aceasta, Italia, însă au vrut să vadă cât mai mult din această țară, astfel că în fiecare zi călătoresc în alt oraș.

După ce au văzut Polignano, Monopoli, Ostuni, Locorotondo și Alberobello, Doina și Cătălin au ajuns în Trani, unde au avut parte de o experiență mai neplăcută.

Actrița obișnuiește să le povestească urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare despre locurile pe care le vizitează și chiar să le recomande anumite restaurante sau localuri, dar de data aceasta nu a avut de spus lucruri drăguțe despre Trani. Mai mult, Doina Teodoru a mărturisit că i-a fost teamă să nu fie jefuită pe stradă.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri din intimitatea relaţiei cu Anghel Damian. Ce a spus despre un al doilea copil: „Aşa rămâne flacăra aprinsă”

Citește și: Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a anunțat că suferă de cancer

„Aș vrea să vă spun multe despre Trani, dar nu prea am ce. Din păcate, singurul lucru remarcabil a fost lumina caldă pe care am văzut-o când am ajuns în port. În Trani am mâncat cel mai prost baba au rhum, am auzit prima ceartă conjugală violentă și-am simțit, făcând câțiva pași prin centrul vechi, că ar trebui să îmi țin geanta lipită de corp. În schimb, am avut o cazare drăguță, la care ne-am întors în mare viteză după cină”, a povestit ea pe Instagram.

„Mă gândesc că poate doar am nimerit într-o zi fatidică acolo”, a mai spus iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Orășelul pe care Cătălin Scărlătescu nu mai vrea să-l vadă niciodată

Înainte de a vizita Trani, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au vizitat celebrul oraș alb Ostuni. Așezământul este plin de scări, pe care oamenii le urcă și le coboră zilnic. Deși orășelul și priveliștea sunt spectaculoase, chef-ul nu mai vrea să mai ajungă acolo niciodată.

„Ostuni – orășelul unde se găsește faimoasa Porta San Demetrio, orășelul alb, orășelul unde toată lumea are bujori în obrăjori de la cele 592827204 de trepte pe care trebuie să le urci și să le cobori, orășelul unde Cătălin Scărlătescu a zis că nu mai pune piciorul câte zile o avea. Deși m-a boscorodit non-stop, am reușit să îl îmbunez cu un restaurant bun bunuț”, a spus amuzată Doina Teodoru în mediul online.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, adevăratul motiv pentru plecarea de la Antena 1: „Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți”. Ce i-a transmis producătoarei Chefi la cuțite

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef România

„Eu mi-am cam luat gândul de la explorat, date fiind condițiile și îmi pun toate speranțele în următorul orășel, care sper să fie mai blând și mai prietenos cu piciorușele lui Cătălin”, a mai spus actrița care a precizat că această vacanță este, pentru ei, un alt fel de America Express.

„Zic și eu așa, dar în sufletul meu știu că America express continuă”, a subliniat Doina Teodoru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din vacanța lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoru

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton