Doina Teodoru, detalii din intimitatea relației cu Cătălin Scărlătescu: „În casă nu gătește nimeni. Avem conserve” / Exclusiv

.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au o relație frumoasă, în care momentele de monotonie lipsesc cu desăvârșire. Cei doi își împărtășesc totul, dar cele mai mari dezbateri le au la capitolul mâncare.

Cătălin Scărlătescu nu se împacă întotdeauna cu regimul de viață al iubitei sale, dar nu ezită să îi gătească bucate alese atunci când are timp.

Am provocat-o pe simpatica actriță la o discuție despre dietă și schimbările pe care le-a bifat în stilul său de viață, preparatele cu care o răsfață Cătălin Scărlătescu și proiectele care i-au rotunjit veniturile. Iată ce mărturisiri face Doina Teodoru pentru UNICA.RO!

Doina Teodoru: „Nu mai mănânc gluten, iar pește din ce în ce mai rar”

Doina Teodoru a renunțat la gluten, brânză, lapte, iar pește mănâncă foarte rar. „La mine asta cu mâncarea e o discuție, că eu tot fac experimente pe corp. De curând, nu mai mănânc gluten, iar pește din ce în ce mai rar, spre deloc. Sunt un fel de vegetariană. Brânză nu mai mănânc, lapte nu mai beau de ani de zile, dar, din când în când, ca să nu fie Cătălin deprimat, mai mănânc niște pește. În casă nu gătește nimeni. Noi avem conserve.

Uneori, când sunt acasă, mai fac o salată. Altfel, nu. Cătălin gătește la restaurant, unde de altfel îmi mai face si mie câte ceva de mâncare. Dar mereu cu: „Nu mănânci carne, ce trebuie să îți fac… Mereu mă apucă panica atunci când îmi spui că îți e foame, că eu nu știu ce să îți fac de mâncare”, povestește Doina Teodoru pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu și serialul care o ține pe platourile de filmare: „Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă”/ Exclusiv

Citeşte și: Doina Teodoru, mânată de o mare pasiune în vacanța cu iubitul Cătălin Scărlătescu. Cum a fost surprinsă actrița

„Mi s-a spus să rămân așa cum sunt, asta a fost indicația”

Actrița poate fi văzută acum în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, la Antena1. „Mare parte dintre actorii care joacă în acest serial mi-au fost colegi de-a lungul vremii. Ne-am întâlnit pe scenă de cele mai multe ori. E o mare bucurie să te întâlnești cu actorii cu care lucrezi, cu care te știi deja, altfel merge relația. E un mare plus pentru mine”, mai spune Doina Teodoru.

Citeşte și: Schimbările alimentare făcute de Loredana Groza: „Sunt ca Djokovici”. Cum se menține la 53 de ani / Video exclusiv

Citeşte și: Evenimentul trăit de Adela Popescu și Radu Vâlcan la întoarcerea din vacanță: „Să fie fără plânsete”

Vedeta nu a recurs la nicio schimbare de look pentru acest proiect. „Mi s-a spus să rămân așa cum sunt, asta a fost indicația. Și m-am ținut de ea, din toate punctele de vedere”, susține Doina Teodoru, pentru UNICA.RO.

Doina Teodoru: „Mi-am luat niște joburi pe lângă meseria mea. Dar am rămas mereu ancorată în lumea asta”

Chiar dacă acum partea financiară nu mai o stresează, pentru că proiectele vin, lucrurile nu au fost întotdeauna atât de simple în viața Doinei Teodoru. ”După ce am terminat facultatea, o perioadă mi-a fost destul de greu. Mi-am luat niște joburi pe lângă meseria mea. Dar am rămas mereu ancorată în lumea asta și am zis că asta vreau să fac. Și până la urmă s-au legat lucrurile.

Am luat un rol mic undeva și de acolo am mers la un alt casting, am luat un alt rol. Și tot așa”, mai spune vedeta.

Foto: Facebook, Antena1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton