Doi dintre cei mai puternici influenceri din România recunosc că se iubesc. Laura Mușuroaea și Bogdan Urucu, prima lor poză împreună

.

Doi dintre cei mai puternici influenceri din România, au publicat pe Instagram prima lor poză împreună ca și cuplu, recunoscând astfel că se iubesc. Este vorba despre Laura Mușuroaea și Bogdan Urucu.

Laura Mușuroaea și Bogdan Urucu, prima lor poză împreună

Și unul, dar și celălalt, activează de ani buni în zona online din țara noastră, Laura fiind unul dintre primii influenceri care au transformat online-ul într-o meserie, construind o comunitate puternică în jurul numelui ei. Până acum, Laura și Bogdan și-au trăit povestea de dragoste în liniște, departe de atenția puublicului.

Iubirea lor a devenit o realitatea pentru cei care îi urmăresc în urmă cu doar câteva ore atunci când au publicat pe Instagram prima lor poză împreună. Pare-se că iubirea lor a fost inspirată de pasiunea comună pentru muzică, ei fiind, pe lângă activitatea din online, doi DJ-ii extrem de apreciați pentru set-urile pe care le prezintă la evenimentele la care participă.

Bogdan Urucu, polițist de profesie, este preocupat de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, este atent la felul în care trăiește, la alegerile pe care le face. Este pasionat de sport, se bucură de natură și de călătorii și este un motociclist iscusit. Pe lângă activitatea de bază, Bogdan a fost model, a fost concurent în show-ul TV Survivor și a apărut în clipuri ale artiștilor de marcă din România, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Laura Mușuroaea, detalii din vacanța petrecută în Iordania

Citește și: Laura Mușuroaea, despre provocările unei mame singure. „Pentru mine nu a existat varianta să nu lupt!” Prin ce a trecut vloggerul de beauty / Exclusiv

Citeşte şi: Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară. Influencerița și Raul Tișa mai au un băiat: „Cel mai frumos dar”

Citeşte şi: Influenceriță, condamnată la 11 ani de închisoare pentru „terorism”. Tânăra este susținătoare a drepturilor femeilor în Arabia Saudită

Laura Mușuroaea are un băiețel



Laura Mușuroaea este una dintre cele mai vechi creatoare de conținut din domeniul beauty din România. Pasionată de pictură și frumos, Laura a descoperit în adolescență o super comunitatea de beauty din străinătate, și așa a devenit și ea pasionată de acest domeniu. Era anul 2010 atunci când a pornit propriu-zis proiectul de pe Youtube, iar acum este încă în topul celor mai urmărite vloggerițe de beauty din România.

Dincolo de cariera ei de succes, frumoasa vloggeriță, în vârstă de 33 de ani, are o responsabilitate imensă și în viața personală. În data de 21 august 2018, venea pe lume băiețelul ei, pe nume Matti, care a rămas alături de ea după separarea de tată.

Laura spunea în urmă cu câteva luni că tatăl lui Matti se implică în creșterea băiatului, dar au fot multe provocări până acum pentru ea ca mamă singură.

„Eu sunt chiar o mamă singură norocoasă, deoarece tatăl este prezent în viața lui Matti și este implicat în creșterea lui. Ca și provocări, sunt destule. Ești si mamă și tată în casă, te descurci singură cu cheltuieli, rate, grija pentru copil pe perioada când este la tine.

Când alte mame vin obosite de la serviciu și poate preia tatăl o parte din muncă, ca mamă singură nu are cine să preia nimic. Și apoi adăugăm și viața ta personală, pe care vrei să ți-o refaci, dar trebuie să o ții momentan separată de copil, până ești sigură că poți introduce persoana respectivă în viața copilului. Iar acest lucru înseamnă să te împarți. Te împarți în multe roluri, le joci pe toate, în timp ce societatea te arată cu degetul când un rol nu îți iese perfect” a mărturisit Laura, într-un interviu pentru Unica.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton