Discuții aprinse la America Express. Ce s-a întâmplat între Iulia Albu și Mike și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu / Video

.

Iulia Albu și Mike au intrat într-un nou conflict puternic, la America Express. În timpul unei probe din ediția de duminică, 26 noiembrie 2023, cei doi iubiți au fost protagoniștii unui scandal în plină stradă, ambii adresându-și cuvinte dure.

Stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra Iuliei și a lui Mike, care ajung să se certe la majoritatea misiunilor. Tensiunile dintre aceștia au ajuns la cote maxime, când criticul de modă nu a mai rezistat și i-a spus câteva cuvinte dure iubitului ei.

Iulia Albu și Mike, ceartă aprinsă la America Express

Iulia Albu consideră că Mike nu o ascultă niciodată în timpul probelor de la America Express și, deși încearcă de multe ori să treacă peste aceste momente, în ediția de duminică seară criticul de modă nu s-a mai abținut.

În timpul unei misiuni de la America Express, Mike a fost nevoit să ducă un cărucior. La un moment dat, acesta nu a mai putut și s-a oprit câteva minute, moment în care Iulia Albu s-a enervat că acesta a blocat drumul. Mai mult, Iulia s-a supărat că Mike nu îi ascultă niciodată indicațiile.

Deși a încercat să o calmeze, concurenta nu s-a lăsat convinsă atât de ușor, astfel că lucrurile au escaladat și au ajuns la o ceartă puternică.

Citește și: Reacția lui Edward Sanda, după ce Cătălin Bordea l-a făcut „laș”: „Și așa nu îi prea știe nimeni” / Video

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram, împreună în Barcelona. Cum au fost surprinși de paparazzi

„Cum să treci cu nebunia aia printre toate tarabele alea? El începe să se enerveze. Trag dar nu cu foarte mare suport. Ne luăm penalizare. Suie-te pe el și termină. Am discutat ceva dimineață, nu te ții deloc. Nici nu mă interesează. Dă la o parte să treacă mașinile măcar. Îl dau eu la o parte, că eu nu sunt o javră care să blocheze drumul”, a spus, supărată, Iulia Albu.

În cele din urmă, concurenții au realizat că pierd timp prețios, astfel că au decis să treacă peste momentul tensionat și să își continue drumul, la America Express.

Giulia Anghelescu, supărată pe Vlad Huidu

Nici Giulia Anghelescu și Vlad Huidu nu au avut o zi prea liniștită. În timpul unei misiuni în care au avut de livrat diferite lucruri, din cauza efortului de la pedalat, Vlad a început să tușească.

„Nu mai tuși așa!”, i-a zis Giulia Anghelescu.

„Tușesc că nu mai pot, am pedalat! Nu mă mai certa! Mă cerți în continuu că tușesc că am pedalat, iubita mea!”, a răbufnit acesta.

Citește și: De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

Citește și: Romică Țociu, pe punctul de a părăsi America Express: „Am simțit că mor” / Video

„Ok, dacă faci eu aștept aici. Aștept să te calmezi”, a zis concurenta.

„M-am calmat”, a încercat soțul să se apere.

„Nu, nu mai fac nimic! Nu mai plec de aici până nu te calmezi”, a zis Giulia, care s-a oprit în timpul misiunii și s-a certat cu soțul ei.

„Eu sunt de vină că tușesc? Tușesc de plăcere?! Trebuie să recunoști că ești cicălitoare!”, a spus la testimoniale Vlad Huidu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la America Express

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton