Dinu Maxer şi Magdalena Chihaia, pregătiri de nuntă, după cererea în căsătorie. Cum a început relaţia celor doi

.

Dinu Maxer (50 ani) și Magdalena Chihaia (38 ani) sunt nedespărțiți, atât în viața personală, cât și la muncă, unde colaborează la diverse evenimente. Relația lor, care a început ca o simplă prietenie, a evoluat rapid într-o poveste de dragoste pasională, culminând cu cererea în căsătorie și planurile de nuntă. Cum a început povestea de dragoste a celor doi şi cum se pregătesc de nuntă?

Cum a început relaţia dintre Dinu Maxer şi Magdalena Chihaia

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au atras atenția publicului prin aparițiile lor comune la diverse evenimente și interviuri. În interviul acordat pentru CANCAN.RO, cei doi au demonstrat că sunt un cuplu unit și fericit, fiind mereu împreună atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au cunoscut inițial ca prieteni. Relația lor a fost bazată pe o conexiune umană profundă și pe valori morale comune. Această prietenie solidă a fost fundația pe care s-a construit ulterior relația lor romantică.

Prima noapte de dragoste a avut loc în Dubai, un moment magic care a marcat începutul unei relații intense și pasionale. După această experiență, cei doi au revenit în România, unde și-au dat seama că chimia dintre ei este la fel de puternică. În ciuda incertitudinii inițiale, atât Dinu, cât și Magdalena au fost curioși să vadă dacă relația lor va funcționa și acasă.

Ne-am cunoscut ca oameni. Și cunoscându-ne ca oameni ne-a plăcut foarte mult ce am văzut unul în celălalt. Cronologic, am fost prima dată prieteni, ne-am cunoscut latura umană, valorile morale. Dup-aia a venit nebunia”, au spus Dinu Maxer şi Magdalena Chihaia pentru cancan.ro.

Citeşte şi: Dinu Maxer a cerut-o de soție pe Magdalena Chihaia. Primele imagini cu inelul de logodnă

Citeşte şi: Ce părere are tatăl Deei Maxer despre fostul ginere, Dinu Maxer: „Chinul vieții ei și al nostru”

După prima lor noapte împreună, relația lor a evoluat rapid. Magdalena Chihaia a decis să-și anuleze toate planurile din București și să rămână alături de Dinu pe litoralul românesc pe parcursul verii. Această decizie a consolidat și mai mult legătura lor, demonstrând că sunt dispuși să facă sacrificii pentru a fi împreună.

Dinu Maxer şi Magdalena Chihaia, pregătiri de nuntă, după cererea în căsătorie

Acum, cei doi îndrăgostiți sunt în plin proces de planificare a nunții. Magdalena a primit deja numeroase „autoinvitații” de la prieteni care doresc să participe la eveniment, iar lista de nași este și ea aproape completă. Deși lista de nași este lungă, Magdalena preferă să aibă doar o singură pereche de nași, păstrând astfel tradiția și simplitatea.

În ceea ce privește dinamica lor de cuplu, Dinu și Magdalena au învățat să gestioneze conflictele într-un mod constructiv. Dinu recunoaște că Magdalena știe când să-l lase să se liniștească atunci când este nervos, iar aceasta, la rândul ei, este susținută de Dinu în momentele tensionate.

Citeşte şi: Pasul pe care Dinu Maxer nu l-a făcut încă în relația cu actuala iubită: „Distanța e mare”

Dinu şi Deea Maxer, separare după 18 ani de căsnicie

Dinu şi Deea Maxer şi-au anunţat separarea prin intermediul unui mesaj pe social media, după 18 ani de mariaj. Textul a fost postat de fosta soţie a artistului.

„Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit. Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Multumesc, Dinu Maxer!”, a continuat Deea. „Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră”, a scris soția lui Dinu Maxer, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton