Dinu Maxer, despre relația cu Deea la trei luni de la despărțire: „Părinții nu divorțează niciodată” / Video exclusiv

.

Dinu Maxer a dezvăluit în ce relații se află cu fosta soție, Deea, la trei luni de la divorț. Artistul a venit la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”, însoțit chiar de cel mai bun prieten din liceu, care este medic în Miami, SUA. La rândul lui, solistul a urmat Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, pe care ar fi terminat-o cu 10 pe linie. În ciuda acestei performanțe, după încheierea studiilor, Dinu a ales să urmeze o carieră în muzică.

Revenind însă la anii de liceu, Dinu ne-a povestit de ce singura nebunie pe care o făcea în acea perioadă era să chiulească. „Chiuleam, cred că asta era cea mai mare nebunie, mai ales că era imediat după Revoluție și nu-ți prea prea permiteai să faci mari nebunii. Era acel iz de comunism restrictiv”, ne-a spus.

Ce relație au Dinu și Deea Maxer la trei luni de la divorț. „Dacă m-ai întoarce acum 18 ani aș face la fel”

În primăvara anului acesta, Dinu a divorțat de soția lui, Deea Maxer, alături de care are doi copii, un fiu și o fiică, Andreas și Maysa. La câteva luni de la semnarea actelor, Dinu mărturisește că relația dintre el și Deea s-a îmbunătățit și că țin legătura în permanență. Fostul cuplul locuiește în același bloc, la etaje diferite. Andreas locuiește cu Dinu, iar Maysa cu Deea.

Citește și: Dinu Maxer, noi detalii despre divorț și banii câștigați de fosta soție, Deea: „Dacă nu era asta, nu ar fi avut curaj”/ Video

„Vorba unui psiholog pe care l-am cunoscut recent într-o emisiune: «Părinții nu divorțează niciodată». Mi se pare genial. De aici poți să tragi o sută de mii de concluzii. Evident, noi vorbim tot timpul despre copii și despre afacerea noastră online”, ne-a declarat solistul. Întrebat dacă sunt fericiți, Dinu a completat: „Eu unul da, am un zâmbet care nu e fals”.

Citește și: Dinu Maxer, supărat pe Cătălin Măruță după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „Ea a căzut în plasă”

Cât despre o viitoare căsătorie, Dinu ne-a mai spus: „În momentul în care ieși dintr-o căsnicie nu-ți dorești să intri imediat în alta. E clar și mă definește. Referitor la instituția căsătoriei, evident este una senzațională, dacă m-ai întoarce acum 18 ani aș face la fel”.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu formează un cuplu

După divorțul de Deea, Dinu a format o vreme un cuplu cu o tânără numită Ada. Dinu și Ada s-au cunoscut într-un grup de prieteni comuni, după ce deja anunțase despărțirea de Deea. Fosta pereche s-a despărțit la scurt timp, Ada fiind copleșită de valul mediatic, informațiile eronate și comentariile răutăcioase în care a fost acuzată a fost amanta lui Dinu.

Citește și: Cum a cunoscut-o Dinu Maxer pe noua iubită și ce diferență de vârstă este între ei. Reacția Deei când a aflat

Deși s-a speculat că ar forma un cuplu cu actrița și dansatoarea Magdalena Chihaia, Dinu a negat zvonurile. La petrecerea Unica ne-a povestit că el și actrița au mers împreună în Dubai în interes profesional. „Am fost în Dubai, alături de Magdalena Chihaia, pentru că o să fim brand ambasadorii unui festival de salsa din Dubai. Va avea loc anul viitor”, a povestit.

Citește și: Deea Maxer, noi detalii din spatele divorțului de Dinu Maxer: „Era violent verbal, irascibil” / Video

Am aflat și care a fost cea mai costisitoare vacanță în care a mers artistul: „Circuitul din vestul Americii, am fost două săptămâni. A fost atât costisitoare, cât și obositoare, dar am creat amintiri unice. Pentru mine, Los Angeles nu a însemnat nimic, în schimb Las Vegas mi s-a părut incredibil. Când ieșeai din hotel parcă intrai într-o altă lume. Avea o energie unică”.

Trupa Axxa s-a reunit

În 1999, Dinu și Mihai Onilă, Adrian Filip și Sorin Raia au înființat trupa Axxa, care s-a destrămat 5 ani mai târziu. În aceeași perioadă, Dinu a fost membru al UCMR-ADA ca textier, compozitor și orchestrator. Ulterior, artistul a urmat o carieră solo, fiind DJ la mai multe evenimente și, ocazional, prezentator de televiziune. În martie 2023, Dinu a anunțat că Axxa s-a reunit, pe 1 iulie relansând piesa „Marea te cheamă”.

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Foto: Unica Urban Party 2023, Instagram

Montaj video: Ada Cheroiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton