Din ce câștigă Diana Munteanu mai mulți bani, din tv sau din online? „Televiziunea m-a ajutat foarte mult” / Exclusiv

.

Diana Munteanu (45 de ani) consideră televiziunea marea ei dragoste, însă acest lucru nu a oprit-o să urmeze o carieră online în paralel. Prezentatoarea de la Antena 1 este de părere că cele două merg mână în mână, deși nu crede în conceptul de influencing. La interviurile Fresh by Unica, Diana ne-a spus, printre multe altele, care este principala ei sursă de venit și cum gestionează hate-ul din mediul online.

Pe Instagram, Diana Munteanu are o comunitate numeroasă de aproape 580.000 de urmăritori. Datorită acesteia, prezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” este abordată de diverse companii pentru a le promova online. Deși consideră televiziunea prima ei pasiune și principala sursă de venit, Diana este recunoscătoare să poată jongla cu cele două în paralel.

Diana Munteanu a spus ce părere are despre jobul de influencer

În ceea ce o privește, televiziunea și social media merg mână în mână, dar Diana atribuie succesul din mediul online carierei de pe micul ecran. Diana Munteanu a practicat atletismul în adolescență și este absolventă UNATC, secția Actorie. Primii pași în televiziune i-a făcut la MTV, în calitate de VJ. Mai târziu a semnat cu Antena 2, unde a prezentat mai multe emisiuni, iar în prezent este gazda matinalului „Super Neatza de Weekend”, de la Antena 1.

Din ce câștigă mai mulți bani, din televiziune sau din online

„Pot spune că sunt mână în mână amândouă. Pe mine, personal, televiziunea m-a ajutat foarte mult. Suntem o gașcă foarte faină acolo, la Neatza, și ne simțim foarte bine. Pentru mine, televiziunea este primul lucru și cea mai mare dragoste. Social media este ceva ce pot face în paralel. Nu-i ușor, că nu e nimic ușor nici acolo, dar cred eu că se combină foarte bine.

N-aș putea să spune că una e mai bună decât cealaltă. Social media și Instagram ar trebui să fie pentru noi toți un hobby, nu neapărat muncă”, a spus Diana Munteanu, la Fresh by Unica.

Articolul continuă după GALERIA FOTO

Citește și: Diana Munteanu, dincolo de micul ecran. Secretele vedetei Antena 1, dezvăluite la Fresh by Unica: „Nu sunt omul dietelor. Eu am găsit altă cale” / Exclusiv

„Să poți să fii un model pentru oamenii de acolo trebuie să faci niște lucruri”

Diana Munteanu nu crede în conceptul de influencing, așa cum este el descris astăzi. Prezentatoarea de televiziune consideră că, pentru a fi un model pentru ceilalți, trebuie să meriți acest statut. Nu îi neagă calitățile și utilitatea, însă pentru ea, social media nu poate fi comparat cu televiziunea.

„Nu cred nici măcar în treaba asta cu influencingul, așa cum e descrisă în ziua de astăzi. Cred că influencingul trebuie să fie altceva. Adică să poți să fii un model pentru oamenii de acolo trebuie să faci niște lucruri. E o discuție foarte amplă. E bun și social media într-o măsură, dar clar nu se compară cu ce înseamnă televiziunea pentru mine. Televiziunea este prima dragoste, marea dragoste și familia mea”, a explicat Diana Munteanu, pentru UNICA.ro.

Citește și: Diana Munteanu, despre rolul de mamă singură: „Nu-mi place să mă văicăresc”. Cum colaborează cu fostul soț în creșterea fiului lor / Exclusiv

„Mai văd comentarii despre faptul, spre exemplu, că sunt prea slabă”

În social media sunt prezente, din păcate, și comentarii negative. În ceea ce o privește pe Diana Munteanu, acestea nu sunt într-un număr foarte mare, lucru care o bucură. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV este recunoscătoare pentru comentariile apreciative pe care le primește frecvent de la femei.

„Mai văd comentarii despre faptul, spre exemplu, că sunt prea slabă. Mie nu mi se pare că sunt prea slabă. Eu sunt o persoană normală. Adică pentru niște țări normale. Eu dacă mă duc acum în orice altă țară, sunt o persoană absolut normal. Poate pentru România standardele sunt puțin diferite. (…) Și ce mă bucură să văd în ultima vreme, în ultimii ani, mesajele frumoase vin de la femei, vin de la doamne”, a mai spus Diana Munteanu, la Fresh by Unica.

Urmărește interviul integral cu Diana Munteanu mai jos, pe contul nostru oficial de YouTube și pe pagina de Facebook Unica.ro!

Fresh by Unica, sezonul 2

În fiecare miercuri, de la ora 19:00, dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes.

Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman, Dr. Costin Dămășaru și Iulia Pârlea.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am avut în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: UNICA.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton