Dieta strictă a lui Meghan Markle. Care este mâncarea preferată a Ducesei de Sussex: „Sunt un mare fan”

.

Meghan Markle (42 ani) este cunoscută pentru faptul că duce un stil de viață sănătos și echilibrat, însă nu mulți știu că ducesa de Sussex are o „plăcere vinovată” la care nu poate renunța. Cum arată dieta strictă a soției Prințului Harry.

Dieta strictă urmată de Meghan Markle

Meghan Markle a vorbit întotdeauna de devotamentul ei pentru un stil de viață sănătos și a scris pe blogul ei, Tig, pe care l-a închis în 2017, despre bunăstare. Acum, ducesa de Sussex a lansat brandul American Riviera Orchard care vinde dulcețuri, însă când vine vorba de dieta ei, echilibrul pare a fi cheia.

În cartea „Finding Freedom”, Omid Scobie și Carolyn Durand au scris că Markle începe fiecare dimineață cu o cană de apă fierbinte și o felie de lămâie.

„Aceasta este urmată de micul dejun preferat de fulgi de ovăz (de obicei, făcut cu lapte de migdale sau de soia) cu banane și sirop de agave pentru dulceață”, au scris cei doi.

Meghan Markle a mai declarat în cadrul unui interviu că încearcă să mănânce cât mai sănătos.

„Încerc doar să evit lucrurile despre care știu că mă vor face să mă simt letargică sau lentă. Mănânc mai ales pește și legume, dar sunt și o gurmandă”, a precizat ea, potrivit The Mirror.

Cât despre decizia de a reduce consumul de carne, ducesa de Sussex a spus pentru revista Best Health: „Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii și apoi am puțin mai multă flexibilitate pentru ceea ce mănânc în weekend”, a explicat soția lui Harry.

Meghan este și un fan al sucului verde, cu care obișnuiește să înlocuiască cofeina. Aceasta a precizat că obișnuiește să combine dimineața mere, kale, spanac, lămâie și ghimbir cu suplimentele de vitamine pentru a înlocui cafeaua.

Citește și: Cum arată Meghan Markle în costum de baie. Imagini rare cu soția Prințului Harry la plajă

Citește și: Meghan Markle a reprodus rochia de mireasă la ESPY Awards. Prințul Harry, recompensat pentru Jocurile Invictus

Nici alcoolul nu este interzis. De fapt, fostul ei blog The Tig a fost numit după Tignanello – un vin roșu italian.

„La sfârșitul unei zile lungi, nu există nimic de care să mă bucur mai mult decât un pahar de vin”, spunea Meghan Markle în 2012 pentru Today.

Care este plăcerea „vinovată” a ducesei de Sussex

În timp ce gustarea sănătoasă a lui Meghan este untul de arahide cu mere, așa cum este dezvăluit în Finding Freedom, una dintre cele mai surprinzătoare pofte ale ei sunt cartofii prăjiți. Ducesa de Sussex spunea în anul 2016 pentru Best Health Canada că aceștia sunt „unul dintre alimentele ei preferate”.

De asemenea, ea a mărturisit că uneori îi este poftă de paste cu brânză (mac and cheese).

Citește și: Meghan Markle și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al lui Archie. Ce apare la rubrica „mamă”

Citește și: Un expert în limbajul corpului a dezvăluit cum s-a simțit Kate Middleton la Wimbledon 2024. Gestul care a arătat că nu este „în formă maximă”

Cina de duminică este, de asemenea, una dintre mesele preferate ale lui Meghan, potrivit Today.

„Sunt un mare fan al cinelor de duminică. Fie că mâncăm tocană de miel, friptură sau o supă copioasă, ideea de a ne aduna pentru o masă delicioasă cu prietenii și familia într-o zi de duminică mă face să mă simt liniștită”, a spus Meghan Markle.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton