Simona Florescu, fosta soția a regretatului Ion Dichiseanu, se menține într-o formă fizică excelentă la 53 de ani. Cântăreața a dezvăluit de curând cum reușește ea să arate ca la 20 de ani. Artista nu a avut niciodată probleme mari cu greutatea, dar odată cu înaintarea în vârstă, este nevoie de mai multă atenție la alimentație și trebuie evitat sedentarismul.
Simona Florescu spune că acum, la 53 de ani, se simte chiar mai bine ca în urmă cu 30 de ani. Alimentația Simonei este compusă din multe fructe și legume, iar renunțarea la a mai mânca mici, cartofi prăjiți sau sarmale o ajută foarte mult în menținerea siluetei.
”Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani. Nu e niciun truc în ceea ce priveşte dieta mea. Am grijă ce mănânc. Dimineaţa beau foarte multă apă. Mănânc cât se poate de sănătos, salate, fructe, carne foarte rar. De ani de zile nu am mai mâncat cartofi prăjiţi, mici sau sarmale”, a dezvăluit văduva lui Ion Dichiseanu, potrivit bzi.ro.
De asemenea, Simona a mai spus că micul ei dejun înseamnă un fresh de citrice, și nu mănâncă nimic niciodată cu câteva ore înainte de a urca pe scenă.
”Nu mănânc dimineaţa. Îmi fac un fresh cu grapefruit şi lămâie. Prânzul nu există. Pe la orele 15:00 – 16:00, dacă simt nevoia să mănânc, consum fructe sau două ouă fierte. Eu nu pot să cânt dacă am burta plină. Seara, după ce închei programul artistic, în jur de ora 23:00, iau cina. Dar e foarte important ce mănânci seara. Eu aleg peste, legume, orez fiert, o salată cu rucolă”, a mai spus artista.
Singura dată când a luat în greutate a fost în timpul sarcinii, însă nici atunci numărul kilogramelor suplimentare nu a fost unul prea mare.
”Când l-am cunoscut pe Dichi aveam cu 10 kilograme în plus. Eram mai plinuţă, dar eram bine proporţionată. După sarcina am slăbit. pe perioada sarcinii am avut o alimentaţie foarte sănătoasă, am luat în greutate doar opt kilograme. Mâncăm foarte multe fructe, piersici, pepene, mere. Mi-aducea Dichi smântâna de bivoliţa, foarte sănătoasă. Nu aveam pofte”, a adăugat Simona Florescu.