La cei 39 de ani pe care îi are, Eva Longoria nu face nici un secret din faptul că o siluetă ca a ei trebuie întreţinută cu atenţie, iar pentru a avea rezultate, pe primul loc se situeată alimentaţia echilibrată şi mişcarea.
Când te uiţi la Eva Longoria ai impresia că este una dintre acele fericite care pot mânca oricât fără a se îngrăşa. Nimic mai neadevărat, susţine vedetal, care de-a lungul anilor a încercat diverse cure de slăbire. „Urăsc dietele”, spune cu mâna pe inimă Eva Longoria, care nu mai trece prin perioade de foame chinuitoare, pentru că a descoperit un stil de viaţă ce-i permite să mănânce fără să se îngraşe.
Ce mănâncă cel mai des Eva Longoria, pentru a-şi menţine silueta silfidă? Piept de pui, salate şi iaurt cu căpşuni. De asemenea, actriţa are grijă să aibă întotdeauna în poşetă câte un pumn de migdale, pentru cazul în care i se face foame şi doreşte o gustare.
Vedeta din „Neveste disperate”, în vârstă de 39 de ani, declară că a lăsat deoparte grăsimile saturate – „nu mănânc cârnaţi, brânză şi unt” – şi că nu este bună prietenă nici cu pastele sau pâinea .
Micul dejun: Ouă şi fructe (mere verzi sau căpşune); Prânz: Salata şi pui la grătar; Cina: Somon cu orez brun şi spanac; Gustare: Avocado şi roşii sau migdale.
De altfel, vedeta este pasionată de mâncare şi de tot ce ţine de arta gastronomică. Ea deţine un restaurant foarte bine cotat în Hollywood, Beso, iar în urmă cu câţiva ani a lansat şi o carte de bucate: „Bucătăria Evei – găteşte cu dragoste pentru familie şi prieteni”.
Pe lângă acest regim de viaţă sănătos, vedeta nu neglijează sportul: face mişcare o dată la două zile, când îşi antrenează în special abdomenul şi posteriorul.
„Urăsc antrenamentele cardio, aşa că încerc să le strecor cumva printre cele de gimnastică şi fitness”, a recunoscut ea sinceră.