Diana și Dan Șucu, imagini rare cu cei doi copii. Ce diferenţă de vârstă există între afacerist şi soţia sa

.

Diana Șucu și Dan Șucu formează un cuplu cunoscut și respectat în România, atât pentru succesul lor în afaceri, cât și pentru viaţa de familie pe care o au. În ciuda diferenţei mari de vârstă dintre ei, fosta prezentatoare TV şi partenerul ei de viaţă reprezintă un exemplu de familie frumoasă, în lumea mondenă românească. Recent, Diana Şucu a publicat o serie de imagini rare cu cei doi copii pe care îi are cu afaceristul.

Diana Șucu și Dan Șucu, imagini rare cu cei doi copii

Relația dintre Diana Şucu şi Dan Şucu este adesea admirată pentru parteneriatul solid, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Cei doi colaborează la diverse proiecte, reușind să îmbine armonios viața de familie cu afacerile. În plus, amândoi sunt implicați în inițiative de responsabilitate socială, sprijinind diverse cauze și comunități.

Citeşte şi: Cum l-a cucerit soția pe Dan Șucu. Investitorul de la „Imperiul Leilor” și Diana Șucu sunt împreună de 18 ani

Citeşte şi: Diana Șucu, dezvăluiri din intimitate. Fiul ei a fost grav bolnav: „El s-a vindecat într-un an, noi în trei” / VIDEO

Nu de puţine ori, Diana Șucu a vorbit adesea despre sprijinul și înțelegerea pe care o primește din partea soțului său, subliniind importanța comunicării și a respectului reciproc în menținerea unei relații sănătoase și de durată. Iar Dan Șucu, a precizat la rândul său, că apreciază aportul soției sale în afaceri și în viața de familie, subliniind echilibrul pe care îl aduce aceasta.

Deşi sunt destul de discreți în ceea ce privește expunerea copiilor lor în mediul online, Diana Şucu a publicat recent o serie de imagini cu cei doi copii, Dan Matei, în vârstă de 17 ani, și Petru Andrei Cristian, de 15 ani, de care este tare mândră, după cum a menţionat şi ea în descrierea fotografiilor.

De-a lungul anilor, Diana Şucu a făcut diverse sacrificii pentru copiii ei. Unul dintre ei reprezentând faptul că a renunţat la meseria de prezentatoare TV, după ce a aflat că este însărcinată.

„Am alăptat șapte luni primul copil și șapte pe cel de-al doilea, ăsta a și fost motivul pentru care am vrut să stau acasă cu ei și pentru care m-am retras din televiziune. La un moment dat am cochetat cu ideea de a mă întoarce, dar nu m-am mai regăsit. Eu din fericire, în perioada aceea am prins niște oameni superbi și o atmosferă superbă. Îmi făcea mare plăcere să stau la serviciu (…) În ultima perioadă m-am retras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta a mondenității. Consider că nu mai este timpul meu, este timpul altora”, a povestit soția lui Dan Șucu pentru Click.ro, în urmă cu ceva timp.

Ce diferenţă de vârstă există între afacerist şi soţia sa

Între Dan Șucu și Diana Șucu există o diferență de vârstă de aproximativ 12 ani. Dan Șucu s-a născut pe 25 aprilie 1963, în timp ce Diana Șucu (cu numele de fată: Lăscărescu) s-a născut pe 2 noiembrie 1975.

Citeşte şi: Diana Şucu: „Am datoria morală să-i ajut pe cei mai puţin norocoşi”

În ciuda diferenței de vârstă, cei doi au reușit să construiască o relație solidă și să aibă o familie frumoasă, lucruri care îi plasează în cuplurile cele mai statornice din showbiz.

Dan Şucu mai are două fete din fostul mariaj

Diana Şucu şi Dan Şucu s-au căsătorit în 2007, iar înainte, afaceristul a mai fost căsătorit cu Camelia Şucu, femeia cu care a avut două fete. Atunci când s-a afişat cu Diana, fiicele sale nu au fost de acord cu această relaţie, susţinând o împăcare cu mama lor.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton