Diana Simion-Biță a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani. Fosta soție a lui Răzvan Simion a terminat cu media 9,90

.

Diana Simion-Biță a anunțat în mediul online că tocmai a absolvit Facultatea de Psihologie.

Fosta soție a matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, în vârstă de 45 de ani, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se declară extrem de mulțumită de realizarea sa. Diana a terminat facultatea cu media de 9,90.

„Cele mai multe mulțumiri le merită copiii mei!”

“Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea facultății de psihologie cu media 9,90. Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut.

„Este doar începutul acestui drum!”

Am întâlnit pe acest drum profesori și mentori extraordinari, de la care am învățat și învăț enorm, și nu pot decât să le mulțumesc cu recunoștință pentru tot. Și cred că cele mai multe mulțumiri le merită copiii mei, care au avut răbdare și înțelegere pentru mama lor studentă, mai ales în acest an în care amândoi trec prin cele mai grele provocări, examenul de capacitate și bacalaureatul, dar și soțul meu, care este sprijinul, ancora și busola mea clipă de clipă.

N-a fost ușor, și ăsta este doar începutul acestui drum, dar aș face asta de o mie de ori fără să clipesc, dacă ar trebui s-o iau de la capăt…” – a scris mama copiilor lui Răzvan Simion pe rețelele de socializare.

Diana și Răzvan Simion și-au încheiat relația acum opt ani

Diana și Răzvan Simion s-au despărțit în 2015, după un mariaj de aproape un deceniu. Cei doi au împreună o fată, Ianca (17 ani) și un băiat, Tudor (15 ani).

Citeşte şi: EXCLUSIV/ Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vorbește despre felul în care a schimbat-o divorțul de matinalul de la Antena 1. «Viața mea e completă așa cum este acum!»

Citeşte şi: Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a logodit

Citeşte şi: Cine este noul iubit al Dianei, fosta soție a lui Răzvan Simion

Citeşte şi: Fiica lui Răzvan Simion, sărut pătimaș cu iubitul la terminarea liceului. Ianca va studia în străinătate

La patru ani de la despărțirea de prezentatorul TV, Diana și-a regăsit fericirea în brațele unui afacerist pe nume Biță Radu, ce deține un restaurant și un magazin de vinuri în Timișoara. Diana și Radu se cunoșteau de mulți ani, dar au decis să formeze un cuplu după ce s-au revăzut la un eveniment.

„Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit.

Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, spunea Radu Biță, acum trei ani, într-un interviu pentru click.ro.

Diana și Radu Biță s-au căsătorit în 2021.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton