Diana Munteanu, de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice

.

După ce Loredana Groza a fost aspru criticată pentru că și-a schimbat complet înfățișarea, a venit rândul Dianei Munteanu să primească replici dure din partea fanilor. Motivul este același: vedeta a devenit aproape de nerecunoscut.

Diana Munteanu a devenit de nerecunoscut

Diana Munteanu, în vârstă de 40 de ani, și-a schimbat complet înfățișarea prin machiaj, dar și cu ajutorul intervențiilor estetice. Nu a spus exact despre ce intervenții este vorba, dar e clar că a suferit o mărire de buze, lucru observat imediat de fanii ei.

Comentariile nu au întârziat să apară după ce imaginea de mai jos a fost postată pe contul de Instagram al vedetei. ”Tu esti frumoasa, imi plac toate pozele mai putin asta… arata rau tare daca imi permiti”, a scris unul din fanii Dianei.

”Offf ce frumoasa erai înainte fără buzele acestea”, a mai zis cineva. ”Fa ceva si intoarce-te la forma initiala… musai!”, a cerut un alt fan.

Diana Munteanu, de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice

Cine este Diana Munteanu

Diana Munteanu a devenit faimoasă ca VJ la postul MTV, apoi a intrat în lumea mondenă după ce s-a căsătorit cu fotbalistul Claudiu Niculescu. Cei doi au împreună un băiat, însă au divorțat în 2014. Vedeta a prezentat emisiunea ”Conferința de presă” de la Antena Stars, apoi a făcut parte din juriul ”Ham talent”. Diana a prezentat și emisiunea ”Bravo, Romania” împreună cu Liviu Vârciu, însă audiențele au fost slabe și emisiunea a fost scoasă din grilă. De curând, vedeta a rămas și fără emisiunea de dimineață pe care o prezenta împreună cu Florin Ristei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton