Diana Munteanu, criticată că ar fi exagerat cu operațiile estetice: „Nu mai semeni cu tine”. Cum a răspuns / Video

.

Diana Munteanu va împlini 45 de ani în decembrie 2023. În ultimii câțiva ani, prezentatoarea TV a fost criticată de urmăritorii din mediul online că ar fi exagerat cu operațiile estetice, pe care le-a negat de fiecare dată. Recent, Diana a reacționat la unul dintre aceste comentarii.

Diana Munteanu se află în vacanță, de unde a postat o filmare în costum de baie pe Instagram. Videoclipul are peste 6.000 de aprecieri și peste 200 de comentarii. Prezentatoarea TV poartă un bikini multicolor, alb, bej și cu animal print, accesorizat cu o pălărie fedora, un colier și o brățară de gleznă.

Diana Munteanu, replică ironică după ce a fost acuzată că ar fi exagerat cu operațiile estetice

În secțiunea de comentarii, părerile au fost împărțite, unii utilizatori au criticat-o pentru că ar fi exagerat cu intervențiile estetice, alții au apreciat-o pentru silueta suplă și foarte tonifiată.

„Nu înțeleg de ce ai ales să te urâțești așa! Tu erai o frumoasă. Nu mai semeni cu tine. Nu înțeleg de ce fetele tinere aleg să se injecteze. Oare nu mai au încredere în ele sau se plictisesc cu viața lor și trebuie să facă ceva?”, a comentat o tânără. „Îți mulțumesc pentru compliment, am 45 de ani, tinerică”, a replicat Diana Munteanu pe Instagram, alături de mai multe emoticoane, apoi a șters comentariul. „Și de-aia te-ai transformat?? Arătai foarte bine la vârsta ta, nu era nevoie să te umfli la față!”, a adăugat o altă utilizatoare.

Citește și: Andreea Marin, răspuns prompt după ce o persoană i-a spus că „banii și pilele” au ajutat-o pe fiica ei să obțină o bursă în America

„Eu te admir, arăți foarte bine, indiferent ce îți faci sau nu, nu exagerezi, doar cu un singur lucru exagerezi tare, bronzul”, a mai comentat cineva. „Pentru că îl iubesc”, a răspuns Diana Munteanu.

„Trist ca o femeie natural frumoasă ca tine să aleagă să se transforme negativ în ceva deja comun…”; „Ai devenit dintr-o femeie frumoasă, una …de nerecunoscut”; „Zici că nu mai ești tu. Nu știu, poate sunt eu demodată sau ceva, dar de ce țineți morțiș să vă modificați total la față? Diana, tu erai super mega frumoasă și înainte! Trăsături frumoase, excelente. Înțeleg total nevoia de a pune un botox după o anumită vârstă sau acid, dacă e cazul, dar efectiv ți-ai schimbat trăsăturile feței. Mă rog, e doar o opinie. Îmi cer scuze pentru deranj”, au comentat alte trei femei.

Diana Munteanu, apreciată pentru silueta tonifiată: „Oare câte veți arăta așa sau arătați măcar pe jumătate așa, la 45 de ani?”

S-au remarcat și o mulțime de mesaje de susținere. „Câtă răutate aveți! În loc să ne sprijinim reciproc, alegeți să vorbească ceea ce aveți pe dinăuntru. Oare câte veți arăta așa sau arătați măcar pe jumătate așa, la 45 de ani? La față sau la corp, nu contează. Câte vă permiteți să vă faceți ajustări? Sau voi nu vreți, că aveți «încredere» în voi… se vede, din ce comentați. Habar nu aveți câte sacrificii sunt și ce setare mentală trebuie să ai, ca să arăți așa la vârsta ei… dar voi vorbiți în continuare și uitați-vă dezbrăcate în oglindă, oare vă place ce vedeți? Dar fiecare vede în altul ceea ce trebuie reparat la el (ea), în acest caz”, a scris cineva.

Citește și: Florin Dumitrescu, deranjat de ce se petrece pe litoralul grecesc: „Bah, băiatule, suntem pe plajă!” Ce l-a înfuriat pe chef

„Ești o femeie superbă așa cum ești tu și așa cum îți dorești tu. Nu pune la suflet oamenii răutăcioși, fă ce simți în viața asta, e unică, Dumnezeu să îți fie aproape“; „Lăsați-o în pace, majoritatea dintre voi tânjiți să arătați pe jumătate ca ea. V-ați da o mână să ajungeți ca ea, sunteți rele și, pe lângă asta, maxim de nesimțite! Nu vă place nu o urmăriți”, au mai comentat două urmăritoare.

Cum se menține Diana Munteanu în formă: „Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură”. La ce alimente a renunțat

Diana Munteanu are o siluetă armonioasă și tonifiată, rezultatul unui stil de viață activ și unei alimentații lipsite de carne, făinoase, cartofi, orez, dulciuri și sucuri de fructe.

Citește și: Carmen Brumă demontează dietele la modă: „Au dezavantaje clare”. Ce spune despre dieta Rina / Video exclusiv

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricții în ceea ce privește mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viață. Și nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea! La înghețată nu renunț! (zâmbește) Mănânc și zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine și odată cu vârsta”, explica Diana Munteanu în trecut.

Citește și: Planul alimentar care o ajută pe Lavinia Petrea să nu se îngrașe la 41 de ani. Ce a exclus vedeta din dietă

„Viața echilibrată și sănătoasă pe care o duc, dar și împlinirile sufletești sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă privește nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult pește, foarte multe salate, fructe și legume în toate formele lor. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur și simplu nu o mai pot mânca. Și am renunțat aproape de tot și la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă”, mai declara Diana Munteanu în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton