Diana Munteanu a plecat cu fiul ei, David, în vacanță. Detaliul care nu a trecut neobservat

.

Diana Munteanu (44 de ani) a vrut să fugă pentru câteva zile departe de țară și să relaxeze undeva la mare. Vedeta Antenei 1 și fiul ei se află acum în Grecia, unde se bucură de momente de neuitat.

David este fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. Cei doi au divorțat în 2014, lăsând în urmă cei șapte ani de mariaj în care au luptat pentru fericirea lor.

„În fiecare vară, chiar și pentru câteva zile, fugim undeva unde e mare și soare”

A reușit să treacă peste multe greutăți cu gândul la fiul ei. David are acum 14 ani și își depășeșește mama în înălțime. Ba mai mult, a împrumutat multe dintre trăsăturile ei. Sunt de nedespărțit și formează o adevărată echipă, iar pozele pe care le postează pe rețelele de socializare demonstrează asta.

„În fiecare vară, chiar și pentru câteva zile, fugim undeva unde e mare și soare Anul acesta, Zakynthos din nou. Zakynthos este o insulă ce trebuie văzută și de pe mare, pentru că este spectaculoasă. Ieri am plecat cu barca, am văzut insulele din apropiere, testoasele Caretta Caretta și am făcut baie în apele turcoaz!e place”, a mărturisit Diana Munteanu pe o rețea de socializare.

Diana Munteanu, un trup frumos sculptat

Vedeta afișează la plajă un trup ca de sirenă. Prezentatoarea are picioarele bine tonificate, abdomenul lucrat și nici urmă de celulită, semn că orele intense de antrenament și meniul strict adoptat au dat rezultate.

‘Merg la pilates, la sport. Mănânc întotdeauna foarte sănătos și niciodată târziu. Ultima masă este pe la ora 19. Mă duc în pat la ora 22.30 și nu prind 12 noaptea trează. Nu pot să renunț la înghețată, mănânc aproape în fiecare zi. Ciocolată mai mănânc din când în când dimineața. Mănânc carne, dar destul de puțină.

Consum foarte mult pește, fructe de mare, carne de curcan. Nu am mai simțit nevoia să mănânc carne de pui. Mai merg la tratamente corporale și pentru față. Sunt tratamente noninvazive și nu am intervenit chirurgical nicăieri. Hidratări, masaje și tot ce este nevoie pentru a te menține cât de cât în formă, spunea Diana Munteanu, la un moment dat, pentru Viva.

Citeşte și: Diana Munteanu, de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice

Citeşte și: Diana Munteanu: „Mă simt bine fără machiaj“

Citeşte și: Doinița Oancea, despre prima iubire și nota obținută la BAC: „A fost show, nu al meu, al părinților colegilor” / Exclusiv

Vedeta s-a integrat rapid în echipa emisiunii Super Neatza cu Răzvan şi Dani. „Profesional sunt fericită şi împlinită cu ceea ce fac! N-aş fi putut fi într-un loc mai bun şi mai fain decât în cel care sunt, cu o echipă şi colegi pe care-i admir şi cu care mă simt excelent! Nici nu cred că mai e nevoie să spun aici că mă refer la super gașca Super Neatza cu Răzvan şi Dani, care, apropos anul ăsta împlineşte chiar 15 ani”, spunea Diana Munteanu pentru TV Mania.

Citeşte și: Regulile pe care le respectă Lidia Buble ca să își păstreze silueta. „Mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș”

„În plan personal nu-mi mai propun de multă vreme lucruri şi mă simt excelent”

După despărțirea de Claudiu Niculescu, Diana a preferat să nu își mai mediatizeze nicio relație. A lăsat timpul să așeze fiecare lucru. „În plan personal nu-mi mai propun de multă vreme lucruri şi mă simt excelent! Nu cred că m-am simţit vreodată mai bine, sunt fericită şi mulţumită cu tot ceea ce am şi ce sunt. Şi prefer să las lucrurile să se întâmple de la sine şi sunt sigură că viaţa ne dă tuturor ceea ce avem nevoie şi mai puţin ceea ce câteodată ne dorim cu ardoare!”, mai spune ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton