Diana Enache a anunțat sexul copilului de ziua tatălui ei, Adrian Enache. Artista și băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu vor deveni părinți

.

Are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, iar acum se pregătește să îl facă tătic. Diana Enache va avea o fetiță și abia așteaptă să trăiască acest moment.

Artista a fost invitată în podcastul tatălui ei, Adrian Enache, chiar în ziua în care acesta împlinea 57 de ani, și a ținut să îi facă o surpriză.

Cum l-a surprins Diana Enache pe Adrian Enache

Înaintea să îi dea vestea că va avea o nepoțică, Diana i-a înmânat solistului un dar de suflet.

„Vei primi cel mai frumos cadou de pe acum. Nu e un cont, nu e un cec. Nu e un cont mare, e ceva așa de suflet”, i-a spus Diana tatălui său, apoi i-a oferit o medalie pe care stătea scris: „Cel mai tânăr bunic rock`n`roll”.

Citeşte și: De ce ține Diana, fiica lui Adrian Enache, sarcina ascunsă? Cine este tatăl copilului

Citeşte și: Diana Enache, adevărul despre operațiile estetice: „Îmi place să spun că sunt o braziliancă – moldoveancă”/ Exclusiv

Diana Enache va naște peste trei luni

Adrian Enache a recunoscut că se aștepta ca fiica sa să aibă un băiat. „Sigur e băiat, 100%. Eu zic să fii pregătită, emoțional și financiar”, a mărturisit Diana că i-a spus solistul. Dumnezeu a vrut însă altceva, așa că peste doar trei luni, solista va avea o fetiță.

La rândul lui, și Sorin Ovidiu Vântu s-a declarat încântat că fiul său, Ionuț, îl va face bunic. „Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul (n.r. râde)”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pentru Cancan.

Citeşte și: De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii în sistem de învățământ privat: „Când vezi o taxă poate să ți se pară mult, dar…” / Exclusiv

Diana Enache și Ionuț Vântu se iubesc de patru ani. „Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, spunea artista pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Diana Enache, despre povestea de iubire cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu: „Mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații”/ EXCLUSIV

„Am avut o copilărie frumoasă, cu foarte multă muzică”

Diana Enache a recunoscut că îi era rușine să cânte în fața lui Adrian Enache atunci când era mică, dar domeniul în care activează tatăl său a ajutat-o să cunoască această lume.

„Am avut o copilărie frumoasă, cu foarte multă muzică și foarte mulți artiști în preajma mea. De asta mi-a și fost ușor să mă adaptez în lumea asta”, a precizat ea în ”Laivu’ lu’ Enache”.

Foto: Facebook



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton