Diana Dumitrescu și soțul ei, dilemă majoră pentru viitorul fiului: „E un cerc vicios”. Ce spune actrița după ce a ales grădinița privată / Exclusiv

.

Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, au devenit părinți, pentru prima dată, în urmă cu aproape patru ani, iar de atunci provocările sunt constante. Actrița ne-a dezvăluit de ce a ales să-și dea fiul în sistemul privat de învățământ și cum arată viața ei în prezent.

Atunci când a apărut Carol în viața ei, fericirea a fost deplină. Chiar dacă astăzi e departe de platoul de filmare, Diana Dumitrescu se regăsește foarte mult în rolul de mamă și nu ar schimba cu nimic această etapă. Pe 19 iunie, vedeta și soțul ei, Alin Boroi, vor sărbători un moment special, acela în care viețile lor au luat o turnură neașteptată.

Diana Dumitrescu, fascinată de Carol, fiul ei

„Carol este un simpatic, un cumințel, cu boacănele de rigoare. Am avut momente mai grele la început, când încă nu eram pregătită, dar sunt norocoasă că e un copil cuminte. Nu e ușor deloc, am și ajutoare, adevărul ăsta e. Am timp de mine și de anumite momente, dar în ultima perioadă am simțit nevoia să stau mai mult cu el.

E frumos tare, dar și obositor. Uneori îți vine să dai cu ei de pământ, urlă, spun de 3000 de ori „Mami, mami, mami!”Ce e? „Am vrut să văd că ești aici”, povestește Diana Dumitrescu despre fiul ei, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Proiectul de suflet în care Diana Dumitrescu și soțul ei își investesc banii și timpul: „Suntem foarte prinși” / Exclusiv

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu nemachiată

Diana și soțul ei au ales sistemul de învățământ privat pentru Carol

Carol merge la o grădiniță privată, iar Diana Dumitrescu e mulțumită de alegerea făcută, pentru că mediul îi priește fiului ei.

„Merge la grădiniță. Am optat pentru una privată, pentru că ce aveam aproape de casa mea nu era Ok. Nu mi-au plăcut mie. Aceasta e aproape de casă, au niște educatori extraordinari de buni și copiii sunt calzi, calmi și liniștiți. E un mediu plăcut pentru el”, mai spune Diana Dumitrescu.

„În plus de asta, descopăr în fiecare zi că învață foarte multe. Nu mă așteptam la vârsta lui, dar prinde, e ca un burete. Informațiile pe care le aduce acasă sunt unele foarte bune”, adaugă vedeta.

„Decât să arunc niște bani pe fereastră la o școală privată, ca să învețe copilul, dar el să nu facă asta, mai bine îl dau la stat”

Actrița trebuie acum să hotărască dacă fiul ei, Carol, își va continua studiile la o școală de stat sau la una privată, pentru că asta înseamnă costuri mai mari.

„Am vorbit chiar, astăzi, cu soțul meu despre asta. Mai avem câțiva ani să ne gândim, dar am două variante care îmi convin ca și locație. Una dintre ele e o școală privată, a doua e de stat, dar e foarte aproape de noi. Învățământul din ziua de astăzi e dificil, și pentru copii să îl prindă, și pentru profesori să îl predea.

Sunt generațiile diferite, profesorii au rămas pe stilul mai vechi, cei noi nu au putere să îi țină în frâu, pentru că sunt niște copii mult mai deschiși emoțional. Parentingul îi face mai permisivi, mai liberi.

E foarte dificil, și pentru ei învețe, și pentru ei să le predea. E un cerc vicios. Nu zic că școlile de stat sunt nașpa, pentru că asta poate fi și la una privată. Am zis că mai întâi să vad cum e Carol. Dacă vrea să învețe, îl dau undeva unde poate face asta, dacă nu, nu am cum să îl bat cu cartea în cap. Decât să arunc niște bani pe fereastră la o școală privată, ca să învețe copilul, dar el să nu facă asta, mai bine îl dau la stat și am scăpat de durerea de cap”, mărturisește Diana Dumitrescu pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Diana Dumitrescu, despre provocările vieții de mamă: „Mi-a luat ceva să mă obișnuiesc”

„Sunt foarte fericită cu viața mea și cu felul în care s-au așezat lucrurile”

Chiar dacă are multe amintiri plăcute de când filma pentru producții de succes, e fericită de felul în care au evoluat lucrurile și de statutul ei de acolo. Diana Dumitrescu privește către ceilalți, admiră, dar nu are regrete.

„Îi spuneam și Adelei Popescu, fac acest film la Vama Veche, mă uitam cu jind, în sensul că ce echipă mișto, s-au strâns toți acolo. Mi s-a făcut dor de chestia asta, dar nu pot să zic că nu mai pot și că vreau. Sunt foarte fericită cu viața mea și cu felul în care s-au așezat lucrurile. Sunt fericită că pot să stau acasă și că sunt acolo când e nevoie de mine, mai ales pentru Carol. E o chestie pe care eu am ales-o cu inima deschisă și nu am niciun regret. Nu e ceva ce mi s-a impus. Tocmai de asta nici nu simt dorul de a merge în emisiuni și la evenimente. Ies foarte greu”, susține ea.

19 iunie, ziua în care au devenit un cuplu

Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, sărbătoresc pe 19 iunie ziua în care a început totul.

„Pe 19 iunie aniversăm ziua în care am devenit un cuplu. În fiecare an de când ne știm am cam plecat. Anul acesta s-ar putea să nu o facem. O să fie și asta marcată cumva în calendar, dar nu știu cum”, precizează Diana Dumitrescu pentru UNICA.RO.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton