Diana Cavallioti, dezvăluiri din culisele serialului “Bravo, tată!”: “Să nu îi spuneți lui Liviu Vârciu că am zis asta”/ Exclusiv

.

Cunoscută din seriale precum “Cu un pas înainte”, “O săptămână nebună” sau “O altă săptămână nebună”, Diana Cavallioti revine pe micul ecran în comedia “Bravo, tată!” de la Antena 1, difuzată în fiecare duminică, de la 20.30,  unde o interpretează pe Dana, nimeni alta decât soția lui Mario alias Liviu Vârciu. Actrița susține că are un personaj ofertant care a venit la pachet cu multă bună dispoziție.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Diana Cavallioti a dat din casă despre lucrul cu Liviu Vârciu, pe care l-a cunoscut la casting, la tura a doua, când producătorii au decis că au găsit cuplul potrivit. Actrița ne-a mărturisit că a deprins de la Vârciu arta improvizației, la care artistul este maestru.

Cum se înțelege Diana Cavallioti cu Liviu Vârciu la filmările “Bravo, tată!” de la Antena 1

Diana Cavallioti este în serial mamă a trei copii și are experiență în conturarea personajului și din viața reală, ea și soțul ei, Eugen Kelemen având o fetiță, Gloria, în vârstă de 5 ani jumate.

Revii pe micul ecran într-un serial de comedie.

Propunerea a venit cu un casting la care am fost, un recall. Practic a fost bine la recall aș zice.

Diana Cavaliotti: “De mult nu mă mai duc la castinguri cu presimțiri sau cu așteptări”

Presimțeai că e de bine?

Nu presimțeam nimic. De mult nu mă mai duc la castinguri cu presimțiri sau cu așteptări. Mă duc, fac ce cred eu că trebuie să fac și dacă iese bine, dacă nu, avem o viață în față.

Citește și: Gafa monumentală făcută de Cleopatra Stratan în prima ediție America Express – Drumul Soarelui

Citește și: Andreea Perju, actrița din “Bravo, tată!”, peripeții la filmări. Ce relație are cu fostul soț și din ce afaceri câștigă bani / Exclusiv

Citește și:  Dan Bordeianu: „Nu am renunțat la ideea de televiziune”. Actorul împlinește 48 de ani / Exclusiv

Citește și: Cum a ajuns Alexandra Spătărelu protagonista filmului “Nuntă pe bani”: “Era singura fată care nu știa de Mircea Bravo”/ Exclusiv

Diana Cavallioti, dezvăluiri din culisele serialului “Bravo, tată!”: “Să nu îi spuneți lui Liviu Vârciu că am zis asta”/ Exclusiv

Deci ai trecut prin suferință…

Evident, dar trecem prin asta, asta e la ordinea zilei. Te duci la casting. Doamne, ce bine mi s-a părut că am fost! Am fost perfectă pe rolul acesta! Nu, nenică, nu are nicio legătură treaba din târg cu cea de acasă. Nu știu când m-am detașat, a venit treptat, nici nu îți dai seama de fapt când. La un moment știi că te duci și nu mai ai așteptări. Probabil au fost multe șuturi ca să fie atâția pași în față.

Citește și:  Diana Cavallioti despre rolul din filmul “Ana, mon amour”

Ce rol ai în serialul “Bravo, tată!?

Trebuie să recunosc că ăsta este genul de rol pe care mi-am dorit de foarte mult timp să-l joc. Nu că mi-am dorit toată viața, dar de la un anumit punct mi-am dorit foarte tare să joc genul ăsta de femeie și când îți dorești ceva, chiar se întâmplă.

Sunt Dana – Dănuța, mamă a trei copii, cu un soț care o lasă să crească copiii și atât, pentru că el are multe treburi din care nu iese niciun ban, nicio treabă. La un moment dat, a ajuns într-un punct în care își dă seama că vrea altceva în viață, criza vârstei de mijloc să îi zicem așa, și că vrea să încerce, să vadă, că nu e hotărâtă, nu știe nici ea. Cum suntem în viață, nu știm ce vrem.

Diana Cavallioti, dezvăluiri din culisele serialului “Bravo, tată!”: “Să nu îi spuneți lui Liviu Vârciu că am zis asta”/ Exclusiv

Ai dat castingul cu Liviu Vârciu?

Nu, recall-ul a fost cu Liviu. Înseamnă că prima oară am dat un casting cu agentul de casting, după care la recall m-am întâlnit cu el și am dat textul la cameră.

Vă știați? A fost chimie?

Nu, nicio treabă. M-am dus, o cunoșteam pe Ana Odagiu, pe Andreea Perju am văzut-o acolo. Hai că sunt niște oameni pe care îi cunosc, după care l-am văzut pe Liviu, nu știam că o să dau proba cu el, dar ce mișto e când ești luat așa prin surprindere în mod plăcut și descoperi un partener extraordinar.

Citește și:  Ana Odagiu formează un cuplu cu Cosmin Natanticu. Proiectul de la Antena 1 care i-a unit: „Mi s-a dat liber să fac un copil”

Diana Cavaliotti: “Am învățat foarte mult de la Liviu Vârciu. Să nu îi spuneți că am zis asta”

Aveți libertatea să improvizați?

Da, trebuie să recunosc că la casting – eu am o formare de actor care nu a făcut neapărat impro show-uri în sensul că deloc și chiar și când te duci la un casting pentru film ți se zice să respecți textul literam și mi-a luat ceva. A fost un exercițiu mare să trec de la a respecta textul până la a improviza. Și am învățat foarte mult de la Liviu. Să nu îi spuneți că am zis asta.

Diana Cavallioti, dezvăluiri din culisele serialului “Bravo, tată!”: “Să nu îi spuneți lui Liviu Vârciu că am zis asta”/ Exclusiv

I se urcă la cap?

Da. (râde).

Diana, cum ești ca mamă în viața reală?

Gloria are 5 ani jumate. Sunt așa cum sunt eu, nu aș vrea să mă descriu acum, mi se pare că e copilul mamei lui, deci sunt și cu bune și cu rele, cum sunt toate mamele. Încerc varianta cea mai bună.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton