Diana Bart spune NU operațiilor estetice. „Niciodată nu mi-aș tăia nasul, e șarmul meu” / Video exclusiv

.

Diana Bart este întotdeauna o prezență elegantă și feminină, asta datorită principiului „mai puțin e mai mult”, după care se ghidează. Într-un interviu pentru UNICA.ro, prezentatoarea Prima TV a spus de ce nu este adepta operațiilor estetice și ce o ajută pe ea să-și mențină tenul luminos și lipsit de riduri.

Diana Bart se machiază intens doar la evenimente și pe platourile de filmare, unde se și cere acest lucru. În rest, jurnalista preferă un machiaj mult mai simplu, de cele mai multe ori folosind doar un mascara și un gloss. Prezentatoarea TV este, totodată, un exemplu de disciplină când vine vorba de alimentație și mișcare, benefice, la rândul lor, pentru sănătatea și luminozitatea pielii.

Diana Bart nu este adepta operațiilor estetice. „Sunt de acord cu toxina botulinică pusă foarte discret”

Pentru UNICA.ro, Diana Bart a punctat importanța menținerii unui echilibru între trăsăturile noastre și machiaj, astfel încât să ne punem în valoarea atuurile. Prezentatoarea TV este de părere că orice percepem noi drept un defect este mai frumos decât rezultatul eforturilor noastre de a-l ascunde.

Ai vreun secret pentru un machiaj perfect?

Naturalețea. Eu mă machiez mai strident un pic la TV, pentru că e nevoie, și la evenimente. În viața de zi cu zi sunt foarte lejeră. Un rimel, un gloss și atât. Nici nu-mi place să am fața încărcată. Un truc ar fi să fii atent la cum folosești machiajul. Dacă accentuezi ochii, nu poți accentua buzele prea mult. E bine să ai totuși o măsură, ca să nu dai în penibil. Orice defect am avea e mult mai plăcut decât atunci când dai în acest penibil încercând să-l acoperi. Avem exemplu atât de multe actrițe care au trăsături care nu-s tocmai perfecte, dar ele sunt minunate. Au un sex-appeal mai mare decât oricât machiaj ți-ai pune pe față. Trebuie să-ți cunoști un pic defectele și să vezi ce îți dorești să scoți în evidență.

Citește și: Diana Bart nu consumă deloc aceste alimente. „Pe rafturile magazinelor cred că 90% din ce găsești e boală curată” / Exclusiv

Citește și: Care este ritualul zilnic de frumusețe al Dianei Bart / Exclusiv

Diana Bart: „Niciodată nu mi-aș tăia nasul, deși nici eu nu-l văd perfect”

Ești adepta tratamentelor cosmetice?

Până de curând nu am fost. Timpul își pune amprenta asupra chipului nostru și, mai ales când ai o carieră în televiziune sau în care fața contează atât de mult, ar fi păcat să nu ne folosim de ceea ce ne oferă medicina în zilele noastre. A avansat extrem de mult. Există tehnici care te ajută să te îmbunătățești. Nu sunt adepta operațiilor estetice. Niciodată nu mi-aș tăia nasul, deși nici eu nu-l văd perfect. Face parte din mine și e cumva șarmul meu. Eu îl văd, cine îl vede, bine, cine nu, nu mă interesează. Nu mi-aș face operații. Da, sunt de acord, dacă știi că pentru tine și pentru viața ta ar ajuta acea operație. Dar la fel, trebuie făcută în limitele bunului simț.

Citește și: Diana Bart, cu piciorul rupt la Prima Fest. „Două luni voi sta imobilizată” / Video exclusiv

Citește și: Diana Bart și soțul ei investesc considerabil în educația fiicelor: „Am ales o școală britanică, de la grădiniță până la liceu”

Diana Bart: „Dacă pui cu bun simț orice, nu va deranja cu siguranță”

Ne poți da câteva exemple de tratamente cosmetice care îți plac?

Am făcut micro-needling și PRP. Mi-au luat sânge, l-au centrifugat foarte bine. După care, cu foarte multe ace, mi l-au repus în corp și da, fața mea a arătat surprinzător după acest tratament. Sunt foarte multe tehnici pe care le poți folosi. Ar fi păcat să nu le folosim. Atunci când te uiți în oglindă și încep să se vadă riduri, sunt de acord și cu toxina botulinică pusă foarte discret. Dacă pui cu bun simț orice, cu bună măsură, nu va deranja cu siguranță, ba din contră, te va ajuta.

Foto: Captură video; Instagram/Diana Bart

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton