Diana Bart și-a pierdut tatăl chiar înainte să devină mamă. Cum a decis să-și crească fiicele: „Nu ne este frică de moarte” / Exclusiv

.

Diana Bart (42 de ani) a devenit mamă pentru prima oară în mai 2017. Prezentatoarea TV a născut atunci o fetiță, Maira, acum în vârstă de 6 ani. Cu două săptămâni înainte să o nască pe Maira, Diana Bart și-a pierdut tatăl. Într-un interviu pentru UNICA.ro, vedeta Prima TV a spus ce a ajutat-o să depășească acea perioadă dificilă din viața ei.

Tot din 2017, Diana Bart este căsătorită cu Mihai Dumitrescu, alături de care mai are o fiică, Amina, în vârstă de 3 ani. Deși încă foarte mici, jurnalista le-a vorbit fiicelor ei despre moarte într-un mod în care Maria și Amina să nu se teamă de ea.

Cum a ajutat-o terapia pe Diana Bart să depășească pierderea tatălui ei chiar înainte să devină mamă pentru prima oară

Pentru UNICA.ro, Diana Bart a spus ce a ajutat-o să depășească momentul pierderii tatălui ei, chiar înainte de nașterea primului copil. Diana Bart a urmat facultățile de Filozofie și Jurnalism și are o relație apropiată cu mama ei, care este psiholog. Deși spune despre psihologie și filozofie că urmează direcții diferite, tot ea consideră că amândouă sunt despre viață și despre cum să ne comportăm în fața ei.

La evenimentul Prima Fest, la care a participat deși avea piciorul rupt, am întrebat-o pe Diana Bart în ce privință i-a deschis terapia ochii.

„Am învățat cât de important este să știi cum să gestionezi ce-ți apare în viață. Eu l-am pierdut pe tata când am născut-o pe Maira. A murit tata și la două săptămâni am născut-o pe Maira. Dacă nu aș fi făcut această dezvoltare personală, pe latura asta, nu aș fi înțeles niciodată această trecere a lui. Atât de bine am înțeles-o pentru că am privit-o cu alți ochi. Am întors întreaga situație și m-a ajutat. Abia născusem, toată energia mea, dacă aș fi căzut într-o depresie, s-ar fi răsfrânt asupra copiilor, familiei. Lucrul oricum era împlinit, n-aveam cum să-l aduc înapoi. Și-atunci a fost mult mai ușoară această problemă care a apărut în viața noastră”, a declarat Diana Bart, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Diana Bart spune NU operațiilor estetice. „Niciodată nu mi-aș tăia nasul, e șarmul meu” / Video exclusiv

Citește și: Cum a depășit Diana Bart teama de a călători cu fiicele ei: „La două luni am suit-o în avion” / Video exclusiv

Citește și: Diana Bart nu consumă deloc aceste alimente. „Pe rafturile magazinelor cred că 90% din ce găsești e boală curată” / Exclusiv

Diana Bart: „Eu pe cele mici le-am crescut în această direcție în care nu ne este frică de moarte”

Deși fiicele ei, Maira și Amina, sunt încă mici, Diana Bart le-a vorbit deja, pe înțelesul lor, despre moarte și despre motivele pentru care nu trebuie să ne temem de ea.

Cred că această teamă asupra morții o avem cu toții, de când ne naștem și până murim. Fie că am teamă de avion, de înec, este aceeași frică de moarte, dar e stupidă tocmai pentru că e ceva care nu ni se explică. Până n-a apărut această nouă doctrină asupra a tot ceea ce înseamnă ezoteric și viață, și lume, și filozofia asta de viață, toate subiectele astea au fost tabu.

Eu pe cele mici le-am crescut în această direcție în care nu ne este frică de moarte. Și dacă mi-e frică ce rezolv? Și moartea ne duce tot într-o altă viață. Când trăiești cu această speranță treci mult mai ușor prin viața asta. E foarte important să faci dezvoltare personală. Să ceri ajutorul atunci când simți. Să ai oameni în jur care te pot îndruma. Treci mult mai bine și mai înțelept prin viață”, a mai declarat Diana Bart, pentru UNICA.ro.

Diana Bart a debutat în televiziune acum 16 ani, ca reporter. Ulterior a devenit corespondentă, prezentatoare și editor. În prezent, Diana Bart găzduiește o nouă emisiune la PRIMA TV, în fiecare duminică de la ora 22:00, unde aduce pe micul ecran imagini și informații din culisele proiectului „Cursa Iubirii”.

Foto: Instagram/Diana Bart

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton