Diana Bart, detalii din culisele căsniciei cu soțul ei, Mihai Dumitrescu: „Nu poate să fie numai dragoste” / Video exclusiv

.

Diana Bart (42 de ani) și Mihai Dumitrescu (42 de ani) s-au căsătorit în 2017 și împreună au două fiice, Maira și Amina, în vârstă de 6 și, respectiv, 3 ani. Atât Diana, cât și Mihai sunt părinți cu normă întreagă care au cariere de succes în domenii diferite. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Diana Bart a spus cum reușesc ea și soțul ei să găsească timp în doi.

Diana Bart și Mihai Dumitrescu s-au logodit în august 2015, în Italia, la Roma, după doar 7 luni de relație. S-au căsătorit civil în mai 2017, înainte ca Maira să se nască, iar religios în luna septembrie a aceluiași an. Tot atunci, Diana și Mihai și-au și botezat fiica cea mare. În iulie 2020 s-a născut și Amina, fiica cea mică a cuplului. Pentru UNICA.ro, prezentatoarea TV a spus care crede ea că este secretul unei relații frumoase și de lungă durată.

Cum reușesc Diana Bart și soțul ei, Mihai Dumitrescu, să găsească timp în doi

Deși le place să meargă în călătorii cu fiicele lor, anul acesta, Diana Bart și Mihai Dumitrescu au fost în două vacanțe fără cele mici. Una dintre ele a fost o premieră pentru pereche. Timp de 6 zile, prezentatoarea TV și soțul ei s-au plimbat cu barca între diferite destinații turistice.

„Anul acesta chiar am avut două vacanțe amândoi, singuri. Cred că e primul an în care am fost atât de multe zile la un loc plecați. Am fost pe barcă. Aș fi crezut că-mi place, dar nu că pot face față atâtea zile. Am stat 6 zile. Ne-am dat jos, am vizitat orașe. E minunat, e cea mai faină experiență pe care am avut-o. O relaxare maximă. E fantastică această experiență”, a declarat Diana Bart, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum a depășit Diana Bart teama de a călători cu fiicele ei: „La două luni am suit-o în avion” / Video exclusiv

Citește și: Diana Bart nu consumă deloc aceste alimente. „Pe rafturile magazinelor cred că 90% din ce găsești e boală curată” / Exclusiv

Diana Bart: „Atunci când ne vedem ne vedem cu mai mare pasiune, după o zi întreagă”

În fiecare duminică de la ora 22:00, la Prima TV, Diana Bart aduce pe micul ecran imagini și informații din culisele proiectului „Cursa Iubirii”. Soțul ei, Mihai Dumitrescu, lucrează în domeniul imobiliar. Atât unul, cât și celălalt jonglează cariera cu responsabilitățile de părinte. Deși nu petrec atât de mult timp împreună pe cât și-ar dori, Diana privește acest lucru ca pe un avantaj.

„E cam greu cu timpul doar pentru noi doi, suntem personaje ocupate. Și eu sunt cu proiectele mele și cariera în televiziune, care-mi ocupă timp, soțul meu la fel, cu biroul lui de dimineață până seara. E interesantă și relația așa. Atunci când ne vedem ne vedem cu mai mare pasiune, după o zi întreagă. Mă bucur mult că-l văd. Da, e greu să găsești timp, mai ales că venim și obosiți după o zi de atât de multă muncă. Dar weekendurile le petrecem împreună, plecăm în vacanțe, suntem tot timpul împreună”, a declarat Diana Bart, pentru UNICA.ro.

Citește și: Diana Bart spune NU operațiilor estetice. „Niciodată nu mi-aș tăia nasul, e șarmul meu” / Video exclusiv

Citește și: Diana Bart și-a pierdut tatăl chiar înainte să devină mamă. Cum a decis să-și crească fiicele: „Nu ne este frică de moarte” / Exclusiv

Diana Bart: „Dacă e dragoste, dar nu e respect, nu e dragoste”

Totodată, Diana Bart ne-a spus care este, din punctul ei de vedere, secretul unei relații fericite și de lungă durată. Prezentatoarea TV și soțul ei formează un cuplu de la începutul anului 2015, așadar de aproape 9 ani.

„Înțelepciunea. Vorbesc doar în numele meu. Abia după 35 de ani pot să spun că m-am maturizat. Văd cu alți ochi absolut tot ce e legat de viață și de relații. Acum, după 40, văd și mai profund lucrurile. Mi se pare din ce în ce mai fain. Eu cred în relațiile care durează. Dacă e înțelepciune și respect și dragoste e bine. Nu poate să fie numai dragoste. Dacă e dragoste, dar nu e respect, nu e dragoste. Trebuie să le ai pe toate”, a mai declarat Diana Bart, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Foto: Instagram/Diana Bart

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton