Diana Bart, cu piciorul rupt la Prima Fest. „Două luni voi sta imobilizată” / Video exclusiv

.

Diana Bart a participat la Prima Fest cu piciorul rupt. Într-un interviu pentru UNICA.ro, vedeta a povestit cum a resimțit primele zile de după accidentare, dar și cum se simte acum. Totodată, prezentatoarea TV ne-a vorbit despre rolul ei în emisiunea „Cursa iubirii”, care se lansează din 30 septembrie, de la ora 20:00, la Prima TV, dar și ce proiect nou are în lucru.

Diana Bart a ajuns la evenimentul de seara trecută în cârje. Pentru UNICA.ro, prezentatoarea TV a explicat cum s-a accidentat și ce a învățat din această experiență. În ciuda perioadei pe care o traversează, Diana a fost la fel de zâmbitoare și deschisă cum ne-a obișnuit. Ne-a povestit cum au decurs filmările pentru emisiunea „Cursa iubirii”, dar și ce proiect nou și interesant are în lucru acum.

Cum și-a rupt Diana Bart de la Prima TV piciorul. „A fost un semn”

În noul reality-show matrimonial de la Prima TV, „Cursa iubirii”, Diana Bart i se alătură lui Cove, gazda emisiunii, într-un rol mai mic, despre care vom descoperi mai multe pe parcursul difuzării producției. Între timp, deși are piciorul rupt, prezentatoarea lucrează la un nou proiect, despre care a vorbit în exclusivitate pentru UNICA.ro. De asemenea, jurnalista ne-a spus cum și-a rupt piciorul și cum se simte acum.

„Mi-am luat un accesoriu foarte interesant în această seară, orteza și cârjele. Iată, am atras atenția. Am călcat strâmb la propriu și mi-am rupt piciorul, din păcate. Cumva, a fost un semn. Am făcut pasul o dată, am zis că nu-l fac, l-am mai făcut o dată, iar am zis că nu-l fac, iar a treia oară când l-am făcut l-am și rupt. Eu cred foarte mult în semne. Am înțeles de ce s-a întâmplat asta. Două luni voi sta imobilizată. Noroc că nu s-a întâmplat mai rău. E piciorul stâng. Pot să și conduc. Am mașină automată și e ușor”, a declarat Diana Bart, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Diana Bart dezvăluie secretul pentru un ten perfect: „Costă 20 de lei” / Exclusiv

Diana Bart: „Primele două zile mi-a fost mai greu”

În ciuda acestei provocări, prezentatoarea TV muncește în continuare și este, totodată, mamă cu normă întreagă. Diana Bart are două fiice, Maira și Amina, în vârstă de 6 și, respectiv, 3 ani.

„Da, mă simt bine. Primele două zile mi-a fost mai greu. Am stat cu piciorul în sus, doar în casă, nu am putut să fac absolut nimic. Atunci am realizat cât de greu e să ai o astfel de problemă, mai ales cu doi copii mici acasă. Pur și simplu mi-era foarte greu să mă ridic, să le fac mâncare, atunci am conștientizat că ne plângem de multe ori și iată, când chiar nu mai poți să mergi, să faci lucruri, atunci zici: «Stai un pic, ar fi bine totuși să regândesc ce scot pe gură»”, a mai declarat Diana Bart, pentru UNICA.ro.

Citește și: Diana Bart și soțul ei investesc considerabil în educația fiicelor: „Am ales o școală britanică, de la grădiniță până la liceu”

Diana Bart, proiect nou live, la Prima TV

Din octombrie o vom revedea pe Diana Bart într-un proiect nou, la Prima TV, un proiect legat tot de emisiunea „Cursa iubirii”. Jurnalista ne-a povestit cum au decurs filmările reality show-ului matrimonial și câteva indicii despre proiectul-surpriză în care o vom urmări de luna viitoare.

„Am și eu un rol mic acolo, alături de Cove. Iată că nu l-am lăsat singur definitiv nici în acest proiect. A fost o experiență plăcută, mi-a amintit de începuturile mele în televiziune, atunci când umblam de dimineață până seara pe coclauri și stăteam în frig, în ploaie, în furtuni, și așa mai departe. Am stat într-o zi de 40 de grade, de dimineață până seara cu toții în picioare la filmare. Participanții de la «Cursa iubirii» au stat și ei alături de noi toată ziua, am avut o oră de pauză la un moment dat, la prânz. S-au uitat la noi și-au zis: «Asta înseamnă televiziunea? Voi chiar așa stați și filmați? Am crezut că filmați o oră și…». Nu, chiar asta înseamnă. Abia pentru un episod am stat atât de multe ore. Cine vede din afară nu-și dă seama cât de multă muncă e. Cât îți trebuie până să ajungi aici. Câți oameni, câte echipe sunt în spatele nostru ca să putem să aducem pe post în fața telespectatorilor ceva de calitate”, ne-a mai declarat Diana Bart.

Citește și: Care este ritualul zilnic de frumusețe al Dianei Bart / Exclusiv

Diana Bart: „Mie îmi plac proiectele care se derulează live”

„Voi avea și eu un proiect nou, care va începe în octombrie. E o surpriză, e cumva legat tot de «Cursa iubirii», veți vedea despre ce este vorba atunci. O să fie un proiect provocator, mai ales că mie îmi plac proiectele care se derulează live. Sunt cumva mult mai incitante pentru mine. Abia aștept!”, a completat Diana Bart, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Tot seara trecută, la Prima Fest, grupul Clever a anunțat și lansarea unui nou post, Prima History.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton