Diagnosticul primit de Andreea Popescu după a treia sarcină: „Am mușchiul fisurat în mai multe locuri”

.

Andreea Popescu și soțul său, Rareș Cojoc, sunt extrem de fericiți de când în viața lor și-a făcut apariția Alexei, cel de al treilea copil al lor. Vedeta a născut în urmă cu cinci luni prin cezariană, dar momentele de euforie prin care trece au fost umbrite de câteva probleme.

Andreea Popescu crede că are de suferit din cauza celor trei sarcini purtate. Pe lângă Alexei, fosta dansatoare mai are doi copii, pe Anastasia și Ioachim.

Andreea Popescu: „Problema este că am o diastază foarte mare”

„Așa arată abdomenul meu la cinci luni după ce am născut. Poate o să spuneți că nu țin regim, că nu fac sport, că nu mănânc sănătos. Problema mea este că am o diastază foarte mare. Am mușchiul fisurat în mai multe locuri și început de hernie.

Oricum, și dacă ar fi avut 30 de kilograme burta mea, abdomenul meu ar fi arătat identic. Asta pentru că de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut, mușchiul meu nu s-a mai lipit”, a spus Andreea Popescu, pe contul său de Instagram.

Citeşte și: Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o altă casă într-un loc de poveste: „Va fi cu obloane din lemn, cu piatră”

Citeşte și: Magda Catone s-a mutat în prima ei casă după 15 ani: „Simt o mare bucurie, e o realizare imensă”/ Exclusiv

Chiar dacă întâmpină anumite probleme de sănătate, Andreea Popescu nu regretă deciziile luate.

„Cele trei sarcini și-au pus amprenta pe abdomenul meu, dar vă spun sincer că burtica asta a adus pe lume cele mai mari dorințe ale mele, copiii mei. Nu frumusețea perfectă te face să fii iubită mai mult, ci bunătatea ta bate orice frumusețe, dar e greu să fii bun în ziua de azi. Să nu credeți că eu sunt bună, din păcate nu sunt așa cum ar trebui”, a mai spus Andreea Popescu.

Citeşte și: Andreea Popescu a născut un băiețel. Fosta dansatoare a Deliei a intrat de urgență în sala de operații: „S-a fisurat peretele uterin”

Citeşte și: Vlad Zamfirescu a făcut nuntă cu Diana Roman, femeia pentru care ar fi divorțat de fosta soție

De ce și-au luat mai multe bone pentru copii

Dacă la început nu au avut bonă, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, asta pentru că Andreea și-a dorit ca relația dintre ei să nu aibă de suferit. „Noi inițial am fost împotriva ajutorului, nu mai spun de bonă internă. Între timp am început să văd relații în jurul nostru care se distrugeau, am decis să luăm bone.

Dacă te organizezi bine, reușești să le faci pe toate. Noi suntem persoane care au și o viață socială activă, dar vrem să avem și timpul nostru. Ne-am permis să avem ajutoare și chiar le îndemn pe mămici să nu mai încerce să le facă pe toate singure. Frustrările, dezamăgirile, oboseala își spun cuvântul în căsnicie. Totul se revarsă asupra familiei, așa că dacă ai posibilitatea, este bine să ai ajutoare.

Cel mai cuminte copil este Alexie, este și mic acum. Cei mai gălăgioși sunt Anastasia și Ioachim. Se ceartă, se bat. Anastasia îl bate pe Ioachim, nici nu vreau să mai spun. A devenit foarte năzdrăvan și Ioachim”, a povestit Andreea Popescu, pentru Fanatik.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton