Detalii mai puțin cunoscute despre actorul Bruno Gouery, Luc din „Emily in Paris”: „Mama mea este italiancă”. Joacă într-un film regizat de Johnny Depp / Exclusiv

.

Actorul Bruno Gouery surprinde în partea a doua din sezonul 4 „Emily in Paris” cu italiana sa impecabilă. Într-un interviu pe care ni l-a oferit pe platourile de filmare ale serialului, actorul în vârstă de 49 de ani ne-a spus care i s-a părut cea mai dificilă provocare de când a fost distribuit în producția Netflix, dar și care sunt diferențele dintre scenele jucate de el în limba franceză, engleză și italiană.

Detalii mai puțin cunoscute despre actorul Bruno Gouery din „Emily in Paris”

Partea a doua din sezonul 4 „Emily in Paris” a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre protagoniști. Bruno Gouery, actorul care-l joacă pe Luc, este pe jumătate italian, iar actrița Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau) s-a născut și a crescut la Roma, de unde s-a mutat la Paris la 16 ani, pentru a studia actoria, împotriva voinței părinților săi.

Pe Bruno și pe Philippine, dar și pe Lily Collins, am avut oportunitatea de a-i cunoaște pe platourile de filmare ale sezonului 4. Atunci, Bruno a spus, în exclusivitate pentru Unica.ro, care i se pare cea mai mare provocare a jobului său.

Citește și: „Este o presiune mare.” Ce se întâmplă, de fapt, în culisele serialului „Emily in Paris” / Exclusiv

Citește și: Lily Collins, detalii inedite din culisele sezonului 4 „Emily in Paris”. Brigitte Macron, vizită surpriză pe platouri: „A fost atât de grațioasă” / Exclusiv

„Trebuie să ai grijă să nu te gândești când filmezi: «Oh, peste tot în lume sunt privit!».”

„Mi-e greu să explic, dar o să încerc. Când observi toată această popularitate, când mergi în aeroport, la mare, în baruri, peste tot în lume, și observi că publicul te recunoaște, iubește serialul, trebuie să ai grijă să nu te gândești când filmezi: «Oh, peste tot în lume sunt privit!». Pentru că asta te sperie. Este o presiune mare. Trebuie să-ți faci treaba. Evident, ca în primul sau în al doilea sezon, trebuie să ai în minte că nu trebuie să fii condiționat. Condiționat de acea popularitate. Trebuie să fii atent. Asta este o provocare, cred eu”, a spus Bruno Gouery, pentru Unica.ro.

A încheiat într-o notă pozitivă, spunându-ne și când se distrează cel mai tare la filmări. „Cel mai distractiv este, evident, să fiu cu toți actorii. Pentru că mă simt minunat având scene cu Samuel Arnold, Philippine Leroy-Beaulieu și Lily Collins. Îi iubesc foarte mult. Și îmi place când jucăm scene cu toții împreună. Este o bucurie foarte mare”, ne-a spus.

Citește și: Ce se întâmplă în partea a doua din sezonul 4 „Emily in Paris”. Lily Collins, „nerăbdătoare” să filmeze aceste scene. „Știu că sună ciudat” / Exclusiv

Citește și: Schimbare majoră în viața actriței Philippine Leroy-Beaulieu, după succesul serialului „Emily in Paris”. „Mă bucur de asta” / Exclusiv

Vorbește trei limbi

Am vorbit cu actorul în vârstă de 49 de ani și despre cât de greu îi este să joace în altă limbă decât cea maternă.

„Este foarte diferit. Franceza este limba mea. Și vorbesc și italiană, pentru că mama mea este italiancă. Așa că e același lucru când joc în italiană. Am observat asta. Când joc în engleză, evident, nu e limba mea. Așa că sunt unele replici în care spun acele cuvinte și replici pentru prima dată în viața mea. Adică nu sunt obișnuit să folosesc acele propoziții, acele cuvinte. Dar este foarte interesant pentru mine.

Când joci, nu trebuie să spui cuvintele fără emoție, fără sentimente. Cuvintele nu reprezintă nimic. Dificultatea constă în a pune sentimentul potrivit. Așa că atunci când joc în engleză, nu pot spune doar cuvintele, pentru că ele nu înseamnă nimic pentru mine. Trebuie să pun sentimentele. Pentru mine este mai bine să joc în engleză uneori, pentru că trebuie să găsesc sentimentele potrivite. Acesta este cel mai frumos lucru. Sentimentele sunt aceleași pentru toată lumea”, a mai spus Bruno Gouery, pentru Unica.ro.

Citește și: Cele mai chic ținute din primul trailer al sezonului 4 „Emily in Paris”. Partea 1, din 15 august pe Netflix / Galerie foto

Citește și: Marylin Fitoussi, creatoarea de costume a serialului „Emily in Paris”: „Când nu ești îmbrăcat ca toată lumea, nu gândești ca toată lumea” / Exclusiv

Johnny Depp și Al Pacino l-au remarcat în serialul „White Lotus”

Datorită rolului din „Emily in Paris”, Bruno a primit oportunitatea de a juca în serialul „White Lotus”, iar mai apoi în filmul „Modì”, regizat și produs de Johnny Depp. Printre producătorii peliculei se mai numără și Al Pacino.

„Fără «Emily in Paris» nu aș fi apărut în «White Lotus», unde m-au văzut Johnny Depp și Al Pacino. Sunt foarte recunoscător pentru această oportunitate”, a mai spus actorul, pentru o publicație din Franța.

Bruno Gouery s-a născut pe 11 iulie 1975, la Paris, și și-a făcut debutul actoricesc în 2010. Cariera lui a luat avânt abia un deceniu mai târziu, cu primul rol într-o producție Netflix, „Rose Island”.

Au urmat proiectele „Emily in Paris” și „White Lotus”, iar din 14 noiembrie îl vom vedea și pe marele ecran în filmul „Modì”, dramă biografică bazată pe viața artistului italian Amedeo Modigliani.

Foto: Netflix/Stephanie Branchu; Giulia Parmigiani; Marie Etchegoyen

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton