Desfigurată de sărăcie, Loni Willison, fosta soție a lui Jeremy Jackson din „Baywatch”, filmată în timp ce căuta mâncare în tomberoane

.

Loni Willison, fost fotomodel, a fost surprinsă de paparazzi împingând un cărucior de cumpărături plin cu bunurile ei și cotrobăind prin tomberoanele de pe străzile din Los Angeles.

Loni Willison nu își mai revine după divorțul de fostul soț

În vârstă de 40 de ani, fosta soție a starului din Baywatch, Jeremy Jackson, s-a afișat în haine murdare, jerpelite, în timp ce cotrobăia prin gunoaie. În pozele făcute de paparazzi se observă că Loni Willison are un deget de la mână rupt, ține o pipă în cealaltă mână și poartă un tricou alb cu dungi negre și o pereche de pantaloni roz, vizibil mult prea mari pentru ea.

Nu este prima oară când fosta vedetă este văzută în ipostaze atât de dramatice, în căutarea lucrurilor și chiar a alimentelor prin gunoaiele celorlalți.

În urmă cu câteva luni, ea a fost văzută mâncând iaurt cu mâinile murdare de vopsea și cutreierând străzile din Los Angeles. În septembrie anul trecut, Loni Willison a fost surprinsă făcând cumpărături în magazinul 99 Cents, unde a fost fotografiată ținând în mâini un suc și un pachet de biscuiți.

De la un supermodel de succes, a ajuns să mănânce din gunoaie

Căderea tragică a lui Loni vine după divorțul de fostul ei soț, Jeremy Jackson, în 2014, acuzându-l pe acesta că i-a cauzat toate problemele din viața ei. Într-un interviu publicat la începutul acestui an de X17 Online, Loni Willison a fost întrebată ce a mers rău în viața ei de a ajuns așa.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Răspunsul ei a fost simplu: „Fostul meu soț. Căsătoria. Cel puțin am divorțat… a pus totul la cale!”

Cuplul a avut o despărțire cu scandal în 2014, după ce au fost căsătoriți mai puțin de doi ani. Loni a susținut că Jeremy a încercat să o sugrume într-o altercație fizică când erau amândoi sub influența băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: Superstarul din “Baywatch” care regretă că și-a mărit sânii la 18 ani. Actrița sex-simbol a anilor ’90 a fost diagnosticată cu cancer mamar

Citeşte şi: Porsche-ul primit de Bianca Censori de la soțul ei, ridicat și dus la reparații. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West înainte de tractare

Citeşte şi: Cum a descoperit supermodelul Christie Brinkley că are cancer de piele în timp ce se machia. „Am avut noroc!”

Citeşte şi: David Hasselhoff era sex-simbol în Baywatch, însă fiica lui este model oversized

În trecut, Loni Willison a fost model pentru diverse publicații precum Glam Fit, Flavour și Iron Man. În 2018, ea a fost fotografiată fără adăpost pe străzi, după ce s-a retras brusc din atenția publicului.

La acea vreme, ea a vorbit pentru DailyMail.com despre declinul ei, dezvăluind că a suferit de o cădere mentală în 2016 și spunea că simte ca cineva „i-ar fi făcut șocuri electrice”, iar singurul mod în care și-a putut reveni a fost să ia droguri de mare risc – metanfetamină.

În interviul acordat X17 Online din mai, fostul model a spus că are mari dureri, precizând că o doare stomacul „foarte rău”.

Loni Willison, agresată fizic de fostul soț

Ea a susținut că „nu mai poate locui înăuntru nicăieri”, pentru că cineva a „electrocutat-o” în fiecare zi timp de aproape un an și acum nu poate fi expusă în încăperi unde există electricitate.

Între Loni și Jackson a avut loc un incident în vara lui 2014. Divizia Wilshire a Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat pentru DailyMail.com că un apel pentru violență domestică a fost efectuat de la casa cuplului din LA în august 2014. Incidentul ar fi lăsat-o pe ea cu două coaste rupte, cu răni la gât și zgârieturi pe față și corp. Cu toate acestea, cazul a fost abandonat după ce Willison a decis să nu depună acuzații.

„Nu l-am raportat când m-a atacat pentru că eram speriată. Nu eram nicidecât bine din punct de vedere emoțional și nu voiam ca Jeremy să meargă la închisoare. Dar după toate astea cred că ar fi trebuit” – a spus ea în 2015.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton