Denise Rifai dezvăluie secretele ei de beauty: „Tot ceea ce mănânci se reflectă în modul în care arăți” / Exclusiv

.

Denise Rifai a dezvăluit care sunt secretele ei de beauty într-un interviu pentru UNICA.ro. Toate trucurile jurnalistei sunt simple și pot fi implementate cu ușurință de fiecare dintre noi în rutina de zi cu zi. Secretele de beauty ale lui Denise Rifai se ascund în văzul tuturor!

Denise Rifai are o siluetă suplă și tonifiată și un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni, rezultate ale unei alimentații echilibrate și ale unei vieți active. Înaintea produselor de skincare și make-up, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” acordă o atenție deosebită alimentelor pe care le mănâncă și hidratării corespunzătoare.

Denise Rifai dezvăluie secretele ei de beauty

Ai secrete de beauty?

E foarte important ce mănânci în primul rând. Tot ceea ce mănânci se reflectă în modul în care arăți. E foarte important de asemenea să-ți hidratezi corpul. Este foarte greu să-l hidratezi. Eu nu iubesc apa foarte mult, dar trebuie să o faci. Eu încerc să mănânc produse cât mai neprocesate, legume cât mai multe, fructe doar atunci când simt neapărat nevoia de ceva dulce. E o luptă continuă și este o muncă continuă, dar este o muncă pentru sănătatea ta. Nu o văd ca parte a unei diete, ci ca singurul sistem care te poate ține departe de tot pericolul acesta pe care îl vedem tot mai mare în jurul nostru. E unica modalitate prin care te poți menține sănătos, să ai o alimentație foarte sănătoasă, curată. Ține de proiectul meu de viață să mă țin sănătoasă.

Citește și: Cum și-a consolidat Denise Rifai o carieră într-un domeniu dominat de bărbați? „Ca femei, trebuie să învățăm să fim diplomate” / Video exclusiv

Citește și: Ce semnificație are numele lui Denise Rifai în limba turcă. Legătura dintre vedetă și actrița din serialul „Secrete de familie”

Denise Rifai: „Totul trebuie făcut în linie cu corpul tău”

Cum arată rutina ta de îngrijire a pielii?

După ce am terminat cu capitolul alimentație și hidratare, e foarte importantă demachierea. Pielea trebuie foarte bine curățată. Eu iubesc loțiunile tonice, un serum ușor, de hidratare, și, atunci când simt nevoia, o cremă, dar și aceea light. Totul trebuie făcut în linie cu corpul tău, cu vârsta pe care o ai, fie că ești bărbat sau femeie. Și domnii trebuie să-și îngrijească tenul la fel ca noi doamnele. Cred în conceptul de mai puțin este mai mult. E important să fii atent la corpul tău și să-i dai ce are nevoie. Și după ce ai un ten curat și bine hidratat apoi începi să aplici produse de make-up. Și acelea trebuie puse cu foarte multă simplitate și în cantități foarte mici.

Citește și: La 37 de ani, Denise Rifai vorbește despre misoginismul din România: „Lumea este a bărbaților, chiar dacă este născută de femeie”

Citește și: Denise Rifai, mărturisiri în lacrimi, despre dorința de a fi mamă și moartea bunicii. „Mă doare!”

Care este filmul copilăriei lui Denise Rifai

Spune-ne un secret despre tine.

Îmi plac foarte mult trandafirii și la mine nu e un moft, nu sunt florile în vază. Nu există parfum să-l port să nu aibă trandafir, nu există cremă sau esență. Trandafirul este un element foarte prezent în viața mea. A început în copilărie, cu un film pe care l-aș revedea oricând, în care este vorba despre o dragoste fără margini, „Roses are for the rich”, este filmul copilăriei și, iată, al vieții mele.

Foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton