Demi Moore, surprinsă în ipostaze tandre, în public, cu iubitul ei, Daniel Humm. Ce diferență de vârstă este între cei doi

.

Demi Moore (59 de ani) a fost surprinsă în compania iubitului ei mai tânăr cu 13 ani, bucătarul elvețian Daniel Humm (46 de ani), în tribune la French Open, la Paris, în urmă cu câteva zile. Aceasta este printre rarele apariții ale vedetei alături de Daniel, până acum ei neconfirmându-și oficial relația.

Demi și Daniel s-au dus pe stadionul de tenis îmbrăcați lejer, împreună cu un cățeluș pe care actrița îl purta într-un marsupiu. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi, în timpul partidei dintre Rafael Nadal și Casper Ruud, în ipostaze tandre, în timp ce se sărutau.

Relația dintre Demi Moore și bucătarul elvețian a ieșit la iveală la începutul anului, chiar după anunțul legat de starea de sănătate precară a fostului soț al actriței, Bruce Willis, care s-a retras din activitate. Demi este în continuare în relații bune cu Bruce Willis, cei doi având împreună trei fete – Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani) și Tallulah (28 de ani). Demi și Bruce au fost căsătoriți între anii 1987 – 2000.

Prim apariție în public cu Daniel Huud a fost în luna martie a acestui an.

Sunt foarte atașați unul de celălalt. Deși lucrează ore întregi la restaurantul său Eleven Madison Park, Daniel își face mereu timp pentru a petrece cu Demi cine romantice acolo – a declarat o sursă, citată de  Daily Mail.

Citeşte şi: Mihai Morar, despre secretul unei căsnicii fericite. „Facem 16 ani de căsătorie!”

Citeşte şi: Model brazilian, dezvăluiri despre mesajele indecente primite de la Pique: „Până acum nu am zis nimic. Shakira nu merită așa ceva!

Citeşte şi: Shakira s-ar gândi să plece din Spania. Cum arată vila de lux din Miami în care vrea să se mute

Citeşte şi: Monica Tatoiu spune că „dieta balerina” i-a făcut rău. „M-am îngrășat mai mult decât am slăbit!”

Bruce Willis s-a retras din activitate din cauza problemelor de sănătate

La sfârșitul lunii martie, familia lui Bruce, în vârstă de 67 de ani, a anunțat în mediul online retragerea actorului din lumea filmului.

Susținători minunați ai lui Bruce, ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el.

Este o perioadă plină de provocări pentru familia noastră. Vă apreciem iubirea, compasiunea și susținerea. Vom depăși această perioadă ca o familie unită. Am vrut ca fanii lui Bruce să ni se alăture pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și voi pentru el. Așa cum zice Bruce întotdeauna, «să trăim la maxim», și împreună asta plănuim să facem – a transmis familia îndrăgitului actor, pe rețelele de socializare.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton