Delia, vacanță de vis în Tenerife, împreună cu Răzvan Munteanu: „Mă simt la capătul Pământului”

.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, au decis să plece într-o nouă vacanță, de data aceasta în Tenerife. Cei doi soți au părăsit România, la scurt timp după ce artista a împlinit vârsta de 42 de ani. Locația aleasă este una exotică, cu priveliști superbe asupra oceanului și a muntelui.

Nu mai este o surpriză faptul că Delia este o fire aventuroasă și că preferă să călătorească în locuri care îi oferă o experiență diferită și de neuitat. După ce a escaladat muntele Everest, cântăreața a plecat acum într-o țară în care mulți visează să ajungă. Aceasta a dezvăluit că a mai venit în Tenerife în urmă cu câțiva ani, dar atunci nu a fost deloc impresionată.

Delia, vacanță de vis în Tenerife

Delia a fugit de vremea rece din România spre un loc în care temperatura este, spune ea, perfectă. În Tenerife acum sunt între 22 și 25 grade, iar vedeta se bucură din plin nu doar de valorile termice ideale, ci și de o locație ce nu este atât de vizitată.

În cadrul unui clip postat pe rețelele de socializare, solista spune că i-a fost dor să poarte pantaloni trei sferturi, lejeri, și că vremea de acolo este cea ideală, care nu îi creează niciun disconfort.

Citește și: Delia a spus din ce motiv și-a întrerupt ședințele de terapie. „Am zis că nu vreau asta”/ Video

Citește și: Delia Matache împlinește 42 de ani! Cum a arătat mireasă în ziua nunții cu Răzvan Munteanu, în 2012

Aceasta a împărtășit cu fanii săi din mediul online imgini cu priveliștea spectaculoasă de care se bucură. Totodată, ea a povestit că a mai călătorit în trecut în Tenerife, dar atunci a ales o zonă comercială, care nu i-a plăcut deloc.

„Mi s-a părut că e un fel de Antalya”

„Am fost în Tenerife acum mulți ani și îmi aminteam că e ceva foarte rău, ca să înțelegi ce înseamnă să te duci unde nu trebuie. Cred că am fost în Loro Park și locuri foarte comerciale, maxim o plajă și un centru. Și mi s-a părut că e un fel de Antalya. Și nu e. E superb”, spune Delia într-un filmuleț distribuit pe pagina ei de Instagram, unde le arată admiratorilor imagini ce îți taie respirația.

Artista și soțul ei, Răzvan Munteanu, au plecat și într-un scurt hike. Artista a dezvăluit că ar fi vrut să facă o drumeție mai lungă, însă din cauza faptului că au plecat târziu de la hotel, nu au putut merge în această aventură.

„Mă simt la capătul Pământului”, spune ea într-un alt clip distribuit pe rețeaua de socializare.

Mai mult, cei doi s-au fotografiat pe marginea unei prăpăstii, stârnind îngrijorare în rândul fanilor lor.

Citește și: Delia, ținută nonconformistă la lansarea noului ei album, „Flex”. Cum arată corsetul cu mâini care „ies” din abdomen / Galerie foto

Citește și: Fiicele lui Cabral au o legătură specială. Andreea Ibacka: „Nu e relația clasică de surori”. Namiko este cu 16 ani mai mică decât Inoke

Delia, criticată că a ajuns pe Everest datorită situației financiare

Anul trecut, Delia Matache a mers în vacanță în Nepal, unde a avut ocazia să escaladeze Munții Himalaya, ajungând pe Everest.

După ce a publicat mai multe imagini din expediția ei pe rețelele de socializare, internauții au făcut diferite comentarii răutăcioase în care spuneau că a reușit să ajungă acolo doar daorită situației ei financiare.

„Doi români bogați care au mai postat ceva. Everest este un simbol pentru lumea asta. Acum e turism și bani, mai mult bani. Oricum, enjoy”, a comentat o persoană.

Deși de obicei nu răspunde comentariilor primite în mediul online, de data aceasta Delia nu s-a putut abține și a scris: Aaa! Și mai bine, rămâne un simbol… și nu calcă nimeni acolo. Să rămână în sărăcie, de ce să câștige țara lor de pe urma ‘turiștilor bogați’? Rămâne un simbol. Nu fură nimeni muntele din loc, stai liniștit. Nu mai e Everestu’, domn-le, ce a fost. Parcă vorbești de mall Băneasa, stând la coadă la nachos. Ai senzația că e primul munte pe care îl călcăm?”

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Delia și Răzvan Munteanu în Tenerife

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton