Delia, ținută nonconformistă la lansarea noului ei album, „Flex”. Cum arată corsetul cu mâini care „ies” din abdomen / Galerie foto

.

Delia (41 de ani) și-a lansat noul album, „Flex”, într-un decor futurist. Concertul a fost susținut într-un muzeu de artă imersivă și a putut fi ascultat de invitați doar prin intermediul căștilor. Artista a optat pentru o ținută all-black din latex.

Outfitul inedit al solistei a inclus un corset nonconformist, o reproducție a formei bustului cu două mâini „ieșind” din abdomen. Ținuta din latex a fost accesorizată cu bocanci cu platformă. Delia a optat pentru un hairstyle simplu, bucle lejere, și pentru un make-up cool cu ține. Peste ținuta din latex, la începutul show-ului, Delia a purtat o haină și o pălărie din imitație de blană de culoare violet.

Delia, ținută nonconformistă la lansarea noului ei album, „Flex”. Cum arată corsetul cu mâini

Seara trecută, Delia a susținut două show-uri, unul pentru presă și colegi, iar cel de-al doilea pentru fani. Ambele momente artistice au implicat elemente de artă digitală. Un artist care se reinventează constant, Delia a surprins plăcut și de această dată, datorită vocii inconfundabile, ritmurilor rock și versurilor fredonabile.

„A fost demențiaaaaal, așa lansare de album n-am mai văzut. Te felicit pentru chestia asta și pentru curajul ăsta, determinarea ta, efortul depus la repetiții!“; „A fost genial! Încă sunt acolo”; „Ești minunată!”; „Genială”, acestea au fost câteva dintre comentariile fanilor Deliei de pe Instagram.

Citește și: Delia a bifat o nouă apariție controversată. Cât costă accesoriile solistei: „Orice e mai bine decât să treci neobservat”

Citește și: 10 vedete din România care se mândresc cu mamele lor. Delia: „M-a făcut om mare” / Galerie foto

Citește și: Vedetele cucerite de cizmele de cauciuc cu care Delia a creat isterie! Cum au ajuns cel mai râvnit accesoriu: „Lumea modei devine puțin ridicolă”

Citește și: Connect-R, mesaj de susținere pentru Delia. Artista, criticată pentru o imagine de pe Instagram: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

Lansare de album cu invitați surpriză. Cine a urcat pe scenă alături de Delia și ce piesă i-a dedicat solista mamei sale

Albumul „Flex” conține 13 piese, o parte dintre ele în colaborare. Pe scena evenimentului de marți seară, Delia a fost acompaniată de sora ei, Oana Matache, și de artiștii NANE, Antonia, Connect-R și Nelu Vlad. Delia și Oana au lansat împreună piesa „Jimmy Samurai”. Delia a colaborat cu Antonia la piesa „eRAI”, cu NANE la melodia „Cum era”, iar alături de Connect-R a lansat acum o lună piesa „Fără Te Merau”. Nelu Vlad a cântat alături de solistă piesa „Lololo”, ale cărui drepturi i le-a cedat.

Concertul de seara trecută s-a încheiat cu piesa „Da, mamă”, lansată în 2015, pe care Delia i-a dedicat-o mamei sale, Gina Matache, care a împlinit ieri 61 de ani.

Foto: Ada Cheroiu; Instagram/Delia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton