Delia, probleme la Untold din cauza ținutei: „Am vrut să văd dacă leșin” / Video

.

Delia a urcat pe scena principală de la Untold 2023, unde a făcut un show de neuitat. Însă, artista a avut de suferit din cauza ținutei și a temperaturilor ridicate.

Cântăreața a povestit pe rețelele de socializare cât de mult a afectat-o cele peste 30 de grade din Cluj și ținuta din latex pe care a avut-o în momentul concertului de la cel mai mare festival de muzică din țară. Aceasta le-a povestit fanilor ei despre experiența neplăcută avută, precizând că i s-au umflat și câteva vene de pe frunte.

Delia probleme la Untold din cauza ținutei

Delia Matache a ales să poarte un costum din latex, negru, în ziua în care a urcat pe scena Untold. Doar că temperatura ridicată nu i-a fost deloc prielnică artistei.

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untold, la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex”, a povestit Delia pe social media.

„Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat, mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a mai spus artista.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Delia, mesaj pentru Maurice Munteanu: „Nu renunț, chiar dacă este blasfemie” / Video

Citește și: Delia a luat atitudine. Ce spune despre muzica făcută de Inteligența Artificială: „Niciodată organicul nu va fi înlocuit” / Video

Citește și: Delia reacționează dur după ce s-a spus că a fost huiduită la concertul din Năsăud: „Nimic nu era ok” / Video

Citește și: Delia, decizie radicală la iUmor: „E deja de 10 ani acolo” / Video

Artista, în genunchi pe scenă

Așa cum și-a obișnuit fanii, Delia nu a stat nicio clipă pe scena Untold și, timp de o oră, nu doar a cântat, dar a și dansat. Astfel că artista a fost afectată de temperaturile extrem de ridicate din Cluj.

La un moment dat, artista s-a așezat în genunchi, pe scenă, iar după concert ea a fost ajutată de echipă să își desfacă o parte din costumație.

Apoi, ea a fugit în cabina sa, unde a avut nevoie să stea întinsă pentru a-și reveni.

„Nu că a fost cald, a fost inuman. În contextul în care eram îmbrăcată așa cum eram îmbrăcată și aveam două ventilatoare stânga-dreapta, într-un punct fix care nu făceau față. Nu mă plâng! A fost uimitor”, a mai spus Delia.

„A fost cel mai greu concert vreodată! Fizic l-am dus foarte greu. Dar a fost plin de adrenalină! A fost superb! Și foarte multă lume! Și la ora aia! Și în soarele ăla! Și vă mulțumesc foarte mult că ați fost alături de mine”, le-a mulțumit cântăreața fanilor.

Vezi în Glaeria FOTO de mai sus imagini cu Delia la Untold

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton