Delia prezintă ”Gustul care te fură”, piesa care dă gust verii: „Aduc puțin de vibe rock și efervescență” / Video

.

Delia prezintă ”Gustul care te fură”, piesa care dă gust verii. Vara aceasta este efervescentă pentru îndrăgita cântăreață.

Artista își bucură fanii cu o nouă lansare, piesa ”Gustul care te fură”, rockish, cu multă energie care subliniază spiritul rebel al Deliei.

Delia lansează piesa „Gustul care te fură”

”Gustul care te fură” a fost compusă de Delia cu Alex Cotoi, cel care și semnează producția piesei.

”M-am distrat în studio cu Alex Cotoi atunci când am compus piesa ”Gustul care te fură”, am simțit să aduc puțin de vibe rock și efervescență vara aceasta”, a spus Delia.

Videoclipul oficial al piesei este dinamic, subliniat de coregrafia lui Awad Chady și a dansatorilor din echipa lui și poartă semnătura lui Bogdan Daragiu, iar producția video Luca’s Art Film. Echipa Deliei de beauty a fost formată din Hilke Muslim (styling), Claudiu Burca (make-up) și George Cozma (hair).

Citește și: Delia, mesaj pentru Maurice Munteanu: „Nu renunț, chiar dacă este blasfemie” / Video

Citește și: Delia a luat atitudine. Ce spune despre muzica făcută de Inteligența Artificială: „Niciodată organicul nu va fi înlocuit” / Video

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia a lansat tot anul acesta și ”SKNDL” în colaborare cu HVNDS, un manifesto al rebelilor cu cauză, un mix de stiluri muzicale rock-trap, dar și”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

Atât ”Gustul care te fură”, cât și ”SKNDL” vor fi incluse pe albumul ”Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Artista va concerta la Untold

Nu doar că a lansat o piesă nou-nouță cu un videoclip are aper deja peste 148.000 de vizualizări, dar Delia a anunțat că va urca anul acesta și pe scena Untold.

„Let’s rock the mainstage, Untold Festival”, a scris cântăreața pe Instagram, în momentul în care a anunțat că va urca pe scena principală a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică.

Citește și: Delia reacționează dur după ce s-a spus că a fost huiduită la concertul din Năsăud: „Nimic nu era ok” / Video

Citește și: Ce spune Ionuț Ghenu despre presupusul conflict dintre Lora și Delia. „Mi-a scris un prieten, când eram în Bali”

Alături de ea, anul acesta vor mai concerta la Cluj-Napoca, Irina Rimes şi Vama.

Pe lângă artiștii noștri, cei care vor participa la festivalul ce se va desfășura între 3 și 6 august, vor avea ocazia să îi mai vadă și asculte live pe Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Alesso, Ava Max, Bebe Rexha, B Jones, Eric Prydz, Fedde Le Grand, Ferg, French Montana, Justin Jesso, KSHMR, Olly Murs, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Thievery Corporation, Topic, Tujamo, WizTheMC, Years & Years, Zhu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Delia

Sursă foto: Instagram, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton