Delia își avertizează fanii despre fraudele de pe internet: „Nu sunt eu. Sunt live-uri de acum 7-8 ani” / Video

.

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, aceasta ținându-și zilnic fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Cu peste 2.7 milioane de urmăritori pe Instagram, nu este de mirare că și numele ei, la fel ca al altor vedete, a fost implicat în fraudele care au loc în mediul online.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani și-a rugat fanii să fie mai selectivi și nu mai creadă în postările distribuite pe internet de pe conturi false.

Delia, despre fraudele de pe internet

Într-un InstaStory, Delia Matache le-a spus fanilor ei să nu mai trimită bani celor care se dau drept ea pe conturi false create pe Facebook. Artista a precizat că ea nici nu dă și nici nu cere bani fanilor ei. Aceasta își îndeamnă admiratorii să nu mai creadă tot ceea ce văd pe internet.

„Neața! Nu mai puneți botul la live-urile alea de pe Facebook de pe 700 de conturi false că nu sunt eu. Alea care promit că dau bani la lume. Nu sunt eu”, a precizat ea într-un prim clip postat pe pagina sa de Instagram.

Solista a explicat că este vorba despre niște înregistrări preluate din niște live-uri făcute în urmă cu mulți ani, pe care cineva le-a prelucrat în așa fel încât să pară că este vorba de o filmare live. Mai mult, ea s-a arătat consternată de faptul că oamenii trimit bani oricui, doar pe baza unor filmări, fără să verifice înainte dacă sunt sau nu adevărate.

„Alea sunt niște live-uri de acum 7-8 ani, 5, nici nu știu de câți ani și sunt niște cut-uri din niște live-uri pe care el le pune ca fiind live-uri, dar care evident nu sunt live-uri pentru că nu sunt. Cum funcționează? Cum puteți să vă luați țeapă la nivelul ăsta, să trimiteți bani la lume, așa, doar că vedeți live și e o înregistrare pe care scrie live cu roșu. De atât a fost nevoie”, a mai spus Delia într-un alt InstaStory.

Citește și: După ce Delia și Loredana au uimit cu încălțările lor, Andreea Esca face senzație cu noile ei cizme. „Se purtau acum 40 de ani” / Galerie foto

Citește și: Delia, criticată că a ajuns pe Everest doar pentru că „are bani”. Cum a răspuns artista. „Păi și ce să facem?”

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv

Citește și: Ce așteptări are Iulia Pârlea de la viitorul soț: „Îmi doresc copii” / Exclusiv

Vedete implicate fără voie în fraude în mediul online

Mai multe vedete din România au fost implicate, în ultimii ani, în astfel de fraude pe internet, fără voia lor. Printre acestea se numără Smiley, Andreea Marin și Andreea Esca.

La începutul lunii ianuarie, Andreea Marin și Andrees Esca anunțau că o anumită companie se folosește de imaginea lor pentru a-și promova produsul.

„În fiecare zi mă sună câte un prieten să-mi semnaleze aceste escrocherii. Nu este nimic adevărat, bineînțeles. Dar nu știu cum putem opri toate nemerniciile acestor oameni care profită fără nicio jenă de imaginea noastră și buna credință a cititorilor. Trist, foarte trist. Eu am mai spus, și repet. Câtă vreme nu sunt informații apărute pe site-urile PRO TV, AlistMagazine sau conturile mele reale de socializare, nu sunt adevărate! Dar e din ce în ce mai greu să știi și dacă e vorba de un interviu real, deci… suntem într-un mare haos provocat de partea negativă a lumii virtuale”, a declarat Andreea Esca pentru Actualitatea.net.

Prin ceea ce trece Delia acum a trec anul trecut și Smiley.

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale… se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați raport! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a anunțat, la momentul respectiv artistul, pe contul său de Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni cu Delia

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton