Delia Constantin, emoții pentru semifinala Vocea României: “Nu mă așteptam. Eram împăcată cu faptul că este posibil să părăsesc competiția” / Exclusiv

.

Delia Constantin declară că are emoții mari pentru semifinala Vocea României. Concurenta se numără printre cei 8 semifinaliști care vor urca pe scena celor mai talentate voci, vineri, la Pro Tv, de la 20.30.

Delia Constantin a primit sfaturi valoroase de la antrenoarea ei, Irina Rimes, și este gata să ajungă în marea finală. Artista și-a propus să facă spectacol la semifinală, în fața antrenorilor, și să cucerească publicul pentru a obține voturile care îi pot oferi biletul spre ultima fază a competiției: finala Vocea României. Delia Constantin are 18 ani, este din București și studiază la Colegiul de Muzică „George Enescu”.

Delia Constantin se numără printre cei 8 concurenți ajunși în semifinala Vocea României

Ce emoții o încearcă înainte de marea semifinală Vocea României, dar și ce sfaturi a primit de la Irina Rimes, am aflat chiar de la ea într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Ești în semifinala Vocea României, sezonul 11! Te așteptai la asta? Ce înseamnă pentru tine?

Pentru mine înseamnă enorm de mult că am trecut mai departe în semifinala de la Vocea României. Am fost surprinsă și nu mă așteptăm, deoarece știu cât de buni au fost colegii mei și cumva eram împăcată cu faptul că este posibil sa părăsesc competiția. Dar nu a fost așa și asta datorită oamenilor care mi-au acordat votul de încredere. Așa că le mulțumesc pentru tot!

Cum au reacționat oamenii apropiați din viața ta vineri seara, când au aflat că ai trecut mai departe?

S-au bucurat foarte mult pentru mine și au fost foarte emoționați, mai ales părinții mei care m-au urmărit din sală.

„Irina ne-a spus tuturor celor din echipă că trebuie să fim mândri de noi”

Ce sfaturi ai primit de la antrenor/antrenori după primul LIVE?

Irina ne-a spus tuturor celor din echipă că ne-am descurcat foarte bine și că orice s-ar întâmpla trebuie să fim mândri de noi și de tot ce am realizat în competiția de la Vocea României.

Citește și: Vlad Musta, înainte de semifinala Vocea României: “Trebuie să spun asta. Irina Rimes este mai mult decât antrenoarea mea” / Exclusiv

Citește și: Ce sfat a primit Alex Maxim de la Smiley pentru semifinala Vocea României: „Am deplină încredere în el” / Exclusiv

Citește și: Theo Rose, poză adorabilă cu Anghel Damian. Ce spune antrenoarea de la „Vocea României” despre succesul ei: „Asta e partea tragică”

Acum că ai trecut de emoțiile primului LIVE, vei face ceva diferit în Semifinală?

Cu siguranță va fi ceva cu totul diferit față de momentul meu din live și sper ca oamenilor să le placă. Mereu pun suflet în ceea ce fac și fiecare moment pentru mine contează.

Ai discutat cu antrenorul tău despre piesa de vinerea aceasta? Ce ne poți spune despre momentul tău, va fi ceva special?

Am vorbit cu Irina despre piesă, timpul este foarte scurt, dar deja ne-am obișnuit și cred că va fi o provocare foarte interesantă. Sper să iasă momentul exact cum ne dorim.

Delia Constantin: „Mereu am mers pe ideea de a alege după cum îmi spune inima”

Ce mesaj ai pentru cei de acasă care te-au susținut în primul LIVE?

În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru că au avut încredere în mine și pentru că au crezut în momentul meu din primul LIVE. A fost greu pentru mine să pot duce piesa până la final fiind copleșită de atâta emoție. Iar după tot feedback-ul primit, am realizat câți oameni s-au regăsit în mesajul ei și acest lucru m-a bucurat. Dacă credeți că merit să trec mai departe, și dacă o să vă placă momentul meu din semifinală, mă puteți vota. Mereu am mers pe ideea de a alege după cum îmi spune inima și așa vă îndemn și pe voi.

Iată care sunt cei 8 concurenți care s-au calificat în semifinala de la Vocea României:

Echipa Irina Rimes: Vlad Musta și Delia Constantin
Echipa Theo Rose & Horia Brenciu: Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi
Echipa Smiley: Alex Maxim și Ana Stănciulescu
Echipa Tudor Chirilă: Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Cei care vor să-și susțină favoriții, îi pot vota pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Ediția „Vocea României” de vineri seara, poate fi vizionată LIVE pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO.

Foto: Pr Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton