Delia Constantin, din echipa Irinei Rimes, LIVE la Vocea României: „Experiența este unică” / Exclusiv

.

Delia Constantin, din echipa Irinei Rimes, se numără printre cei 12 concurenți care vor face spectacol în fața telespectatorilor și a antrenorilor pe scena de la Vocea României, vineri, 1 Decembrie. Show-ul începe de la 20.30, la Pro TV.

Delia Constantin, în vârstă de 18 ani, este din București și studiază la Colegiul de Muzică „George Enescu”. Muzica este cea mai mare pasiune a ei, iar participarea la emisiunea Vocea României, de la Pro Tv, este un vis împlinit pentru ea.

Delia Constantin, despre ediția Live Vocea României: „Piesa pe care o voi cânta este una cu un mesaj important și puternic”

Iată că tânăra a reușit să ajungă până în acest punct în show-ul de la Pro Tv, Vocea României, cu multă muncă și ambiție.

Delia Constantin face parte din echipa Irinei Irimes și a pregătit un moment special pentru 1 Decembrie. Piesa pe care ea o va interpreta este despre cea mai importantă persoană din viața ei, după cum ne-a declarat.

Citește și: Raluca Radu din echipa lui Tudor Chirilă, emoționată înainte de ediția LIVE Vocea României: „Mi se părea un vis prea îndrăzneț” / Exclusiv

Citește și: Cine este Alex Maxim din echipa lui Smiley, la Vocea României. Cântă de la 12 ani și vrea să ajungă în finală: „E un vis” / Exclusiv

Citește și: Ana Stănciulescu, pe scenă în prima ediție LIVE Vocea României: „Smiley mi-a fost și lecție de viață” / Exclusiv

Citește și: Alexandra Sîrghi, concurentă Vocea României: „Piesa mea din primul live este una dintre cele mai reprezentative pentru 1 decembrie” / Exclusiv

Ai emoții pentru pentru primul LIVE?

Desigur ca am emoții, fără ele nu aș putea fi cine sunt cu adevărat. Încerc totuși să mi le controlez și să mă dozez pentru momentul meu de pe scenă, unde o să am nevoie de ele pentru a transmite mai departe mesajul publicului.

Este mai greu să interpretezi o piesă românească? Și din punct de vedere tehnic, și emoțional?

După părerea mea, piesele românești nu sunt unele ușoare, mai ales din punct de vedere tehnic. Iar din punct de vedere emoțional, aceste piese au o așa zisă „încărcătură afectivă” care ajunge la oameni mult mai ușor decât atunci când cânți o piesă într-o limbă străină. Si mi se pare mult mai emoționant.

„Primul live de la Vocea României reprezintă o etapă foarte dificilă”

Ce poți să ne spui despre piesa ta din live ul de pe 1 Decembrie?

Piesa pe care o voi cânta este una cu un mesaj foarte important și puternic, destul de copleșitor. Este vorba de persoana fără de care nu aș putea să trăiesc. Cea mai importantă persoană din viața mea.

Care a fost, până acum, cel mai dificil moment din competiție, din punctul tău de vedere?

Din punctul meu de vedere, cel mai dificil moment a fost când s-a luat decizia în legătură cu cei care vor trece mai departe în live-urile de la Vocea României. În etapa knockout-urilor,  mai precis,  unde un număr destul de mare de concurenți au părăsit concursul, iar din nouă am rămas trei. Iar acum urmează primul live de la Vocea României care și acesta reprezintă o etapă foarte dificilă, viitorul nostru în această emisiune fiind în mâna celor de acasă.

Delia Constantin: „Experiența de la Vocea României este unică”

Dacă ar fi să descrii experiența de la Vocea României în câteva cuvinte, care ar fi acelea?

Experiența de la Vocea României este unică. Cred că foarte mult contează și echipa din care alegi să faci parte. Echipa Irinei mie mi-a oferit o experiență de neuitat, unde pot spune că am învățat foarte multe lucruri. Atât de la colegi, cât și de la Irina, formând împreună o familie.

Am învățat cum să lucrăm împreună și cel mai important lucru, să ne sprijinim unii pe alții. Desigur că am ajuns să-i cunosc și pe concurenții din celelalte echipe cu care am legat prietenii. Si au transformat această experiență într-una și mai frumoasă!

De ce ar trebui să te voteze cei de acasă?

Eu mi-aș dori foarte mult ca oamenii de acasă să se regăsească în mesajul piesei mele și să voteze îndrumați de sufletul lor. Eu cred că emoția este cea care ne ajută să fim autentici. Să fim noi.

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Cei care vor să-și susțină favoriții, îi pot vota pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Ediția „Vocea României” de vineri seara, 1 Decembrie, poate fi vizionată LIVE pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO.

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton