Delia, apariție excentrică la Neversea. Microfon cu țepi și ghete de 1.600 de euro, la festivalul de la malul Mării Negre

.

Delia (42 ani) a cântat pe scena principală a festivalului Neversea, în weekendul acesta, iar artista a uimit pe toată lumea cu apariția sa. Solista a apărut pe scenă cu un microfon negru cu un stativ cu țepi, dar ghetele sale au fost cele care au atras imediat atenția.

Delia, apariție excentrică la Neversea

Delia a avut una dintre cele mai excentrice apariții ale sale la Festivalul Neversea care s-a desfășurat weekendul acesta la Constanța. Artista a urcat pe scenă îmbrăcată într-un tricou camo în ediție limitată creat de Reebook în colaborare cu NFL, o pereche de ghete bej cargo, pantaloni scurți cargo și o pălărie de cowboy.

Deși fanii artistei s-au obișnuit cu ținutele ei speciale, de data aceasta Delia a atras atenția cu ghetele Newrock. Inedita pereche de încălțăminte este făcută din piele, are multiple buzunare cargo și catarame decorative, precum și o platformă cu șuruburi. O astfel de pereche de ghete costă 1557 euro.

La fel de interesanți sunt și ochelarii de soare Leidmann, în valoare de 870 euro, pe care Delia a ales să îi asorteze cu restul ținutei sale, când a urcat pe scena Neversea.

Citește și: Vedetele au luat cu asalt Neversea. Andreea Esca, Delia și Cătălin Botezatu, printre celebritățile care au participat la festival

Citește și: Cum arată penthouse-ul din resortul de lux la care Delia s-a cazat în Dolomiți. Are saună finlandeză și terasă panoramică

Artista a distribuit câteva imagini din timpul concertului, dar și de la repetiții, pe pagina sa de Instagram. În fotografiile realizate înainte de începerea festivalului, Delia apare într-o cămașă cu imprimeu, o pereche de pantaloni cargo în carouri și o pereche de papuci bej marca Joomra, în valoare de 22 euro. Aceasta a fost fotografiată așezată într-un frigider, iar apoi întinsă pe scena Neversea, cu microfonul pe abdomen.

Artista, nemulțumită de programul de la Neversea

Delia a povestit în mediul online că nu a fost mulțumită de programul Neversea, precizând că a trebuit să cânte la ora 19:00, când încă era foarte cald afară.

„Ieri m-am enervat un pic că era cald și ora aia, să cânt la 7 nu prea-mi place mie. Nu sunt fan. Cânt la orice oră, dar nu se văd luminile de pe scenă. Aia a fost ora pe care am primit-o, nu e problemă. Dar e altceva când cânți după ce se duce soarele. Sunt oamenii moleșiți, ofiliți. A fost caniculă. A fost rău, real. Nu sunt eu drama queen, dar trebuia să fie briză și nu, ceva răuț”, a afirmat cântăreața pe InstaStory.

Delia spune că a ales să se concentreze mai mult pe cântat decât pe dans, asta și din cauza ghetelor pe care le-a purtat pe scenă.

Citește și: Organizatorii Neversea, mesaj viral după ce Nicki Minaj a anulat spectacolul de la SAGA Festival: „Motorul festivalurilor sunt oamenii”

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, apariție de senzație la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani. Cum au fost filmați pe ringul de dans

„Dar de nervi ce-am avut am cântat… a fost pe performanță vocală mai mult că nu prea am avut chef să dansez că aveam niște bocanci dubioșei. Și am avut niște distorse în voce și niște nebuneli. Atâta e, atât sunt ce să fac. N-ai cum, improvizații, multe improvizații că nu cânt aceeași melodie de fiecare dată la fel. Nu am cum, nu mă lasă ADHD-ul din mine. Nu am cum, schimb melodia de fiecare dată, e altă piesă”, a continuat ea.

„Nu cânți câteodată mai slab și altă dată mai bine, nu e vorba de asta, dar te concentrezi pe energia, pe vibe-ul când e copleșitor de furmos și e energia aia bună rău, nu-ți mai are să fii pe performanțe vocale. Dacă lumea e bătută în soare în cap leșinată, bagi așa, e mai teatrală treaba. Foarte interesant cum se chimbă dinamica în funcție de context, de temperaturi, de lumina zilei, de faptul că nu e întuneric și nu e soare”, a explicat Delia pe rețelele de socializare.

Pe scenă, alături de Delia, au mai urcat HVNDS și Antonia, oferindu-le participanților la festival un show memorabil.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a apărut Delia la festivalul Neversea

Sursă foto, video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton