Delia a făcut senzație la ziua lui Connect-R: „Mă îmbrac cu ce simt”. Imagini de la concertul de la Arenele Romane | Exclusiv

.

Delia a urcat pe scenă cu Connect-R, de ziua lui, pe 9 iunie, la Arenele Romane. Artista a cântat alături de sărbătorit în fața a 4000 de oameni și a avut o apariție spectaculoasă!

Delia, apariție cool la concertul lui Connect-R

A fost un adevărat spectacol la Arenele Romane, unde îndrăgitul artist Connect-R și-a serbat ziua, pe scenă, într-un concert grandios. Printre artiștii care au urcat pe scenă alături de el s-a numărat Raluka, Shift, Mario Fresh, Alex Velea, Ilona Brezoianu, Theo Rose, dar și Delia.

Cunoscută pentru aparițiile pe care le are pe scenă, artista a afișat și de această dată un look în stilul caracteristic. Delia a purtat un tricou lung, dintr-o colecție Versace lansată în urmă cu câțiva ani, care poate fi achiziționat, în prezent, cu 1 520 de dolari, și o pălărie care a completat outfit-ul cool.

Ce piese au cântat Delia și Connect-R? Fanii au aplaudat minute în șir

“Noi ne potrivim” și “Fără te Merau” au fost cele două melodii pe care Ștefan, alias Connect-R, și Delia le-au cântat în fața fanilor de la Arenele Romane.

Unica.ro a reușit să stea de vorbă cu Delia, chiar înainte ca aceasta să urce pe scenă.

O urare pentru Ștefan?

La mulți ani, să trăiești, să înflorești ca merii, ca perii, ca o livada de nuc!

Ce amintiri îi leagă pe Delia și Connect-R

Ce amintire de neuitat vă leagă?

Avem multe chestii funny împreună, din perioada în care stăteam mult în studio, într-un studio de-al lui. Multe petreceri, multe glume, multe lucruri!

Ținuta pe care o porți astăzi este pregătită special pentru evenimentul acesta?

Mă îmbrac cu ce simt. Nu e genul meu să mă pregătesc special.

Ce planuri ai vara asta. Concerte multe sau găsești timp și pentru vacanță?

Vara asta încerc să plec cât mai mult unde vreau. Concertele sunt concerte. Nu fac eu planul de concerte, fac alții. Eu mă duc și cânt. Dar încerc să văd când pot să mă strecor să plec, să mă încarc, să mă descarc, de toate!

Connect-R, pe scenă cu tatăl lui. Micuța Maya, în culise

Connect-R a avut alături de el nu doar artiști de renume pe scenă, ci și oameni dragi în public. Printre miile de fani veniți din toate colțurile țării să-și vadă idolul, s-a aflat și întreaga sa familie. În culise însă, cu el, a fost doar micuța Maya, fiica lui, tare mândră de tăticul ei.

De asemenea, în culise, dar și pe scenă, a fost și tatăl lui Connect-R, Aurel, cu care artistul are o relație deosebită. Bărbatul a cântat și anul acesta, ca și anul trecut, alături de fiul lui, două melodii, una dintre ele fiind “Besame”. Publicul i-a aplaudat minute în șir după prestație.

Un alt moment special în seara evenimentului a fost când o parte din echipa artistului a urcat pe scenă cu un tort imens să-I spună “La mulți ani!”. Fanii au cântat și ei în același timp, momentul fiind emoționant pentru Connect-R.

Multe aplauze au fost și la momentul artistic susținut de Theo Rose care a cântat, pentru prima oară, imnul rromilor, în timp ce Connect-R flutura pe scenă steagul etniei.

Artistul a pregătit acest eveniment cu câteva luni înainte, a făcut ore în șir de repetiții tocmai pentru că și-a dorit ca acest concert să fie ca la carte.

Sursă foto: Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton