Delia a bifat o nouă apariție controversată. Cât costă accesoriile solistei: „Orice e mai bine decât să treci neobservat”

.

Delia și sora ei, Oana Matache, au lansat prima piesă împreună, „Jimmy Samurai”, pe noul album al fostei soliste N&D, „Flex”. Delia și Oana au cântat melodia în premieră la Radio ZU. Momentul a fost filmat și postat pe YouTube și Instagram, unde publicul online a comentat mai mult apariția controversată a Deliei decât noua ei piesă.

Colaborarea dintre Delia și sora ei mai mică, Oana, a fost primită cu entuziasm și reticență deopotrivă. Unii au apreciat întreg procesul creativ din spatele reinterpretării piesei „Jimmy Samurai”, în timp ce alții au criticat duo-ul și, în special, ținuta neobișnuită purtată de Delia.

Ce a declarat Delia despre ținuta ei controversată. „Îmi place să vă scormonesc suflețelele”

Între Delia și Oana este o diferență de vârstă de 9 ani și au lucrat o perioadă îndelungată de timp împreună. Vreme de mai mulți ani, Oana a făcut parte din trupa Deliei, ca backing vocalist. Ulterior, Oana s-a retras din echipa Deliei și a urmat o carieră solo și o carieră online. Recent, surorile Matache s-au reunit pentru a lansa piesa „Jimmy Samurai” cu un nou sound cool și actual.

La Radio ZU, unde au cântat piesa în premieră, Delia a purtat o ținută atipică. Solista a optat pentru o cagulă (sau balaclava) croșetată cu coarne, de culoare lila, o pereche de ochelari de soare Bilel A.CHOUTRI, un tricou verde pe sub o cămașă în carouri, jeanși până la genunchi și cizme galbene din cauciuc, rezultatul unei colaborări între brandurile MSCHF și Crocs. Ochelarii de soare ai Deliei se vând cu 944 RON, iar cizmele din cauciuc costă 450 de dolari, echivalentul a aproximativ 2000 RON, însă sunt sold out. În funcție de brand, modele similare cagulei purtate de Delia au prețuri până în 100 de lei pe diferite site-uri.

Citește și: Vedetele cucerite de cizmele de cauciuc cu care Delia a creat isterie! Cum au ajuns cel mai râvnit accesoriu: „Lumea modei devine puțin ridicolă”

Citește și: Delia, criticată că a ajuns pe Everest doar pentru că „are bani”. Cum a răspuns artista. „Păi și ce să facem?”

De la ce a plecat ținuta

În mediul online, Delia a explicat că a purtat accesoriul de pe cap pentru că nu a avut chef să-și coafeze părul. „Când te gândești că totul a plecat de la faptul că n-am avut chef să-mi fac părul. Eu nu aveam oameni din ăștia, de unde ați venit? Ne bucurăm de partea bună, îmi place să vă scormonesc suflețelele. Să simți nevoia să depui un efort să scrii un comentariu. Orice e mai bine decât să treci neobservat”, a spus Delia în mediul online.

Citește și: Delia Matache, vedetă în presa din Nepal. Cum o descriu jurnaliștii pe artistă

Citește și: 10 vedete din România care se mândresc cu mamele lor. Delia: „M-a făcut om mare” / Galerie foto

„Nu mai știi cum să ieși în evidență”

Outfitul Deliei a primit complimente și critici deopotrivă. „Nu te prinde deloc când faci doar cu scopul de a șoca”; „Unele lucruri sunt duse prea la extrem!”; „Copiezi la greu vedetele de afară. Nu mai știi cum să ieși în evidență”; „Cântecul cam nașpa! Fetele haioase!”; „Deja mi se pare totul prea exagerat”, au scris unii dintre urmăritorii artistei.

„Eu sper să ajungă o normalitate să poți ieși îmbrăcat așa pe stradă, lumea ar fi mult mai veselă”; „Să te îmbraci fix cum ai chef, să îți pui în cap fix ce vrei, în România, abia ăsta mi se pare luxul suprem!”; „Ce vă mai place să judecați! Lăsați femeia-n pace. E super cool!”; „Ador vibe-ul și conexiunea voastră”, au remarcat alții.

Foto: Instagram/Delia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton