Deea Maxer și Robert Drilea, vacanță de lux în Dubai. Cât costă un sejur la hotelul de 5 stele la care s-au cazat

.

Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de mai multe luni. Cu ocazia aniversării de 31 de ani a lui Robert, Deea a organizat o petrecere surpriză, dar și o vacanță în Dubai. Deea și Robert sunt cazați într-un hotel de 5 stele cu o piscină infinity la ultimul etaj. Cât costă o noapte de cazare la acest hotel?

Deea Maxer și Robert Drilea și-au confirmat relația în mai 2023, la scurt timp după divorțul Deei de Dinu Maxer. Fostul cuplul are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Andreas și Maysa, care se află în prezent cu tatăl lor, pe litoral. Deea și iubitul ei, Robert, se pot bucura, astfel, de o vacanță romantică în doi, în Dubai.

Deea Maxer și Robert Drilea, vacanță de lux în Dubai. Cât costă un sejur la hotelul de 5 stele la care s-au cazat

Deea Maxer și Robert Drilea sunt cazați într-un hotel de 5 stele din Dubai, cu o piscină infinity la etajul 54. O singură noapte de cazare în acest hotel are costuri între 2.000 și 4.000 de lei pentru două persoane, în funcție de camera aleasă, potrivit Booking.ro. Astfel, un sejur de 5 zile poate ajunge să coste în jurul a 20.000 de lei.

Ideea vacanței în Dubai a pornit de la parcul de distracții Ferrari World Abu Dhabi, Robert fiind pasionat de mașini. „Am ajuns în locul de unde a pornit ideea acestei vacanțe! La mulți ani, Robert!”, a scris Deea Maxer la Insta Story. Un bilet full-access în acest parc costă 430 de lei online și 470 la intrarea în parc.

Citește și: Dinu Maxer, despre relația cu Deea la trei luni de la despărțire: „Părinții nu divorțează niciodată” / Video exclusiv

Deea Maxer și-a dorit ca prima aniversare a lui Robert Drilea alături de ea să fie unică. Astfel, cu ajutorul familiei și prietenilor, solista a organizat o petrecere surpriză. „A fost o petrecere surpriză reușită! Mulțumesc prietenilor și familiei pentru complicitate!”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

„Sănătos să-mi fii, iubire !
Împlinit și realizat
Pulsul meu este rostire:
Te iubesc. Divinizat.
La mulți ani, Robert!”, i-a mai urat Deea iubitului ei.

Citește și: Ce diferență de vârstă e între Dinu Maxer și noua iubită. „Suntem de ceva vreme împreună!”

Nici Robert nu se sfiește de la a-și afișa afecțiunea pe rețelele sociale. Cu puțin timp în urmă, pe Instagram, Robert scria despre Deea: „Ea este singura pe care mi-o doresc alături de mine. Ea este singura despre care cred că mi-ar putea salva viața. Ea mă face să îmi doresc să fiu un bărbat mai bun. Ea este mai înaltă decât cerul, decât soarele sau decât luna”.

Cum s-au cunoscut Deea Maxer și Robert Drilea

Deea Maxer și Robert Drilea s-au cunoscut la scurt timp după divorțul solistei de primul soț, anul acesta înainte de Paște, prin niște prieteni comuni.

Citește și: Dinu Maxer și presupusa iubită, Magdalena Chihaia, planuri mari de viitor: „Am vrut să ținem secret”

„Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine. Robert se ocupă cu vânzări în domeniul auto. Are 31 de ani, sunt eu mai mare cu 2 ani. Nu ne-am mutat împreună încă, avem două case. Când eu la el, când el la mine“, declara Deea Maxer în mai 2023, potrivit Spynews.

Citește și: Dinu Maxer, noi detalii despre divorț și banii câștigați de fosta soție, Deea: „Dacă nu era asta, nu ar fi avut curaj”/ Video

Deea Maxer locuiește în același bloc cu fostul soț, la etaje diferite. Fiul lor, Andreas, locuiește cu Dinu, iar fetița lor, Maysa, cu ea.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton