Deea Maxer își sărbătorește iubitul în Dubai. Imagini inedite cu cei doi în vacanță

.

Deea Maxer iubește ca o adolescentă și nu mai știe ce să mai facă pentru Robert Drilea, bărbatul alături de care trăiește sentimente intense după despărțirea de Dinu.

În urmă cu două zile, artista și-a sărbătorit jumătatea. Acum, cei doi și-au făcut bagajele și au zburat în Dubai, tocmai pentru a marca cât mai bine evenimentul. Deea a postat mai multe imagini din călătorie și distrația pare la cote maxime.

Deea Maxer trăiește senzații tari cu Robert Drilea în Dubai

Vrea ca toată lumea să știe că a dat uitării fostul mariaj și se află într-o nouă etapă a vieții ei. Deea Maxer nu mai prididește cu laudele la adresa noului său partener, iar la ceas aniversar acestea au fost mai puternice ca niciodată.

“Sănătos să-mi fii, iubire! Împlinit și realizat! Pulsul meu este rostire: Te iubesc. Divinizat.  La mulți ani, Robert Andrei Drilea!”, a scris vedeta, pe o rețea de socializare, în ziua în care iubitul său împlinea o frumoasă vârstă.

Citeşte și: Dinu Maxer, noi detalii despre divorț și banii câștigați de fosta soție, Deea: „Dacă nu era asta, nu ar fi avut curaj”/ Video

Citeşte și: Cum a cunoscut-o Dinu Maxer pe noua iubită și ce diferență de vârstă este între ei. Reacția Deei când a aflat

Citeşte și: Deea Maxer, noi detalii din spatele divorțului de Dinu Maxer: „Era violent verbal, irascibil” / Video

Deea Maxer: „I-am cunoscut și părinții, dar și bunicile”

Deea spune că s-a integrat din primul moment în familia iubitului său, unde a fost primită cu brațele deschise și cu bucate alese.

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, dar și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a povestit Deea, la Kanal D,  în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citeşte și: Dinu Maxer, supărat pe Cătălin Măruță după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „Ea a căzut în plasă”

Citeşte și: Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, detalii de culise. Cum s-a produs ruptura și ce se întâmplă cu cei doi copii / Exclusiv

Deea Maxer: „În momentul de față avem două case”

Vedeta și noul iubit se mută acum dintr-o casă în altă, dar în curând vor avea și un loc al lor. „În momentul de față avem două case, apartamentul meu și apartamentul lui, care nu sunt la distanță mare unul de celălalt. Maysa este în permanență cu noi, indiferent dacă suntem noi la „casa fetelor”, cum am numit-o încă de la început, sau suntem la Robert acasă”, a mai spus cea care a fost căsătorită cu Dinu Maxer.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton