Declinul sfâșietor al fostului model Loni Willison. De ce locuiește pe străzi și cum se protejează de temperaturile ridicate din California / Galerie foto

.

Fostul model Loni Willison a fost fotografiată recent pe străzile din Los Angeles, unde trăiește de mai mulți ani. Cândva un model în ascensiune și, totodată, soția unui actor celebru, respectiv Jeremy Jackson din serialul „Baywatch”, Loni trăiește în prezent la limita supraviețuirii. La vârsta de 41 de ani, Loni se hrănește din tomberoanele din Los Angeles. Citește în continuare pentru a vedea cum s-a produs declinul sfâșietor al fostului model.

Declinul sfâșietor al fostului model Loni Willison

În imaginile surprinse recent de paparazzi, Loni Willison se plimbă pe străzile din Los Angeles împingând un cărucior de cumpărături în care se află toate bunurile sale. La un moment dat, modelul este fotografiat în timp ce se adăpostește de razele soarelui sub o pătură gri.

La începutul anilor 2000, Loni Willison era un model în plină ascensiune, cu aparții în revistele Iron Man, Flavour și Glam Fit. În plus, și viața ei sentimentală părea fericită și liniștită, alături de actorul Jeremy Jackson din „Baywatch”.

Citește și: Incident fără precedent într-un avion. O pasageră a devenit violentă și a mușcat un însoțitor de zbor

Fostul soț ar fi abuzat-o fizic

Loni Willison și Jeremy Jackson s-au căsătorit în decembrie 2012 și au divorțat aproximativ doi ani mai târziu, în 2014. Anul următor, Loni l-a acuzat pe Jackson de violență domestică. Potrivit modelului, actorul ar fi abuzat-o de mai multe ori. Ar fi sugrumat-o o dată și altă dată ar fi spart unul dintre televizoarele lor cu sticle de bere.

„Nu l-am denunțat când m-a atacat pentru că mi-a fost frică. Eram într-o stare emoțională proastă și nu voiam ca Jeremy să ajungă la închisoare“, a declarat Loni Willison pentru The Sun.

„Dar, după toate astea, cred că ar fi trebuit să o fac – poate atunci aș fi putut să o împiedic pe Chloe (Goodman, următoarea iubită a lui Jackson – n.red.) să treacă prin asta. Nu sunt surprinsă de ce s-a întâmplat, știu cum este Jeremy. Cel puțin acum toată lumea poate vedea cu ce a trebuit să mă confrunt”, a completat.

Divizia Wilshire a Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat pentru Daily Mail că un apel pentru violență domestică a fost efectuat de la casa cuplului din Los Angeles în august 2014. Incidentul ar fi lăsat-o pe ea cu două coaste rupte, cu răni la gât și zgârieturi pe față și corp. Cu toate acestea, cazul a fost abandonat după ce Willison a decis să nu depună acuzații.

Citește și: Poemul emoționant scris de un bărbat după ce soția lui a pierdut sarcina. „Cum coși o rană care trăiește în silabele unui nume niciodată rostit?”

Motivul pentru care locuiește pe străzi

Într-un interviu oferit la începutul acestui an pentru X17 Online, Loni Willison a spus că vinovatul pentru declinul ei este fostul soț, care ar fi pus totul la cale. Într-un alt interviu pentru Daily Mail, Loni a mărturisit că a suferit o cădere mentală în 2016. Totodată, fostul model a spus că simte ca cineva „i-ar fi administrat șocuri electrice”. Tot potrivit ei, singurul mod în care și-a putut reveni a fost să consume droguri de mare risc – metanfetamină.

În interviul acordat pentru X17 Online, fostul model a spus și că are mari dureri, precizând că o doare stomacul „foarte rău”. Loni a susținut și că „nu mai poate locui înăuntru nicăieri”, pentru că cineva a „electrocutat-o” în fiecare zi timp de aproape un an și acum nu poate fi expusă în încăperi unde există electricitate.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton