Declarația de dragoste cu care Radu Vâlcan a supărat-o pe Adela Popescu: „Nu, mersi, așa compliment!” / Video

.

Adela Popescu (37 ani) și Radu Vâlcan (46 ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite și mai logevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi obișnuiesc să își expună dragostea public, făcându-și unul altuia complimente pe rețelele de socializare. Doar că, de data aceasta, actrița a primit din partea soțului ei un compliment care nu a fost deloc pe placul ei.

De fiecare dată când are ocazia, Radu Vâlcan le spune fanilor săi cât de mult își iubește și apreciază soția. Aceeași intenție a avut-o și de data aceasta, când a postat în medoiul online o imagine cu Adela Popescu nemachiată, însoțită de un mesaj care a supărat-o foarte tare.

Declarația de dragoste cu care Radu Vâlcan a supărat-o pe Adela Popescu

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu declara, în cadrul unui podcast, că Radu Vâlcan a făcut-o să se simtă, încă de la începutul relației lor, cea mai frumoasă și deșteaptă femeie. După 9 ani de mariaj și trei copii, actorul continuă să își iubească la fel de mult soția, pe care o vede perfectă.

Dorind să împărtășească cu întreaga lume sentimentele pe care le are pentru partenera sa de viață, Radu a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care actrița apare nemachiată. Dar nu acest lucru a supărat-o pe Adela, ci mesajul pe care el l-a distribuit odată cu imaginea.

Citește și: Adela Popescu a intervenit în relația dintre Irina și Răzvan Fodor. Cum i-a influențat: „Cine spune că anturajul nu te strică…”

Citește și: Cum a scăpat Adela Popescu de amendă, după ce a fost oprită de Poliție, în trafic: „Oamenii mă iubesc”

„Leșinat, rupt după coșurile și pistruii ăia de pe față”, a scris Radu Vâlcan.

Deși internauții s-au declarat încântați de declarația de iubire făcută Adelei Popescu și de iubirea pe care cei doi și-o poartă, fosta prezentatoare nu a fost la fel de fericită când a citit. Aceasta s-a supărat când a văzut că soțul ei susține că ea are acnee. Astfel, ea a decis să faco o filmare pe Instagram fără a folosi filtre, pentru a demonstra că pielea ei este curată.

„Nu, mersi, așa compliment”

Astfel, după ce a ieșit de la salonul de înfrumusețare și a văzut postarea lui Radu Vâlcan, Adela Popescu a răbufnit.

„Insist să fac această filmare. Aceasta este o filmare fără filtru pentru că vreau să trec peste jignirea publică pe care mi-a făcut-o soțul meu. El săracul a vrut să îmi facă un compliment. El îmi iubește coșurile? Care, scumpete, coșuri? Coșurile se presupune că sunt ieșite în evidență. Deci unde vezi tu aici chestii de volum?”, a zis Adela Popescu care se afla în mașină cu soțul ei.

„Ia umblă tu nemachiată, că oricum o faci tot timpul, ca să vadă lumea”, a reacționat el.

Citește și: De ce vrea Răzvan Fodor ca Diana, fiica lui și a Irinei Fodor, să studieze în străinătate: „Pun bani deoparte”

Citește și: Marian Andrei de la iLike IT: „Ar trebui să ne temem mai mult de oameni decât de Inteligența Artificială” / Exclusiv

În continuare supărată, Adela a spus: „Deci eu am reținut din declarația ta de dragoste că eu am coșuri”.

Atunci, Radu Vâlcan a încercat să îi explice că a fost un cu totul alt subtext.

„Păi trebuia să fie subtext, că la tine e direct text”, a afirmat ea.

„Nu te mai lega de detalii”, a venit replica lui Radu Vâlcan care a vrut să își îmbuneze soția.

„Te iubesc sau nu știu ce coșurile și pistruii. Nu, mersi, așa compliment”, a continuat Adela Popescu în filmare.

„Te legi de detalii”, a încheiat actorul.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de 13 ani și de 9 sunt căsătoriți. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton