„Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”. Decizia luată de Cătălin Bordea după înmormântarea mamei

.

Cătălin Bordea trece prin momente cumplite la scurt timp după divorțul de Livia. Comediantul și-a pierdut mama și suferă cumplit. Mihaela Bordea s-a stins din viață la 55 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Cătălin Bordea spune că încearcă să facă față la toate astea, pentru că nu are de ales, asta pentru că și alte persoane, cum ar fi fratele și bunica lui, se sprijină pe el.

Cătălin Bordea: „Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu”

„Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu. Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mamă. Fac față pentru că nu am de ales”, spune Cătălin Bordea, conform Cancan.

Cătălin Bordea: „Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru”

Juratul de la iUmor nu își poate plânge durerea, pentru că trebuie să fie tare pentru ceilalți. Cătălin Bordea amintește de fratele și bunica lui, de prietenii care i-au rămas aproape. Comediantul mărturisește că are multe filmări în această perioadă și trage tare ca să își mai ia o casă.

„Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, precizează Cătălin Bordea.

Citeşte și: Cum arată casa din Snagov în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și cei trei copii: „Pădurea e lângă noi, vedem căprioarele”

Citeşte și: Victor Rebengiuc, o viață marcată de neajunsuri și de lipsa tatălui. Cum arată la 91 de ani și ce relație are cu Tudor, fiul mult dorit

Citeşte și: Ce o îngrijorează pe Octavia Geamănu înaintea procesului cu Antena 1: „Duce la răspândirea știrilor false”

Citeşte și: Roxana Nemeș, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Dumnezeu m-a păzit de ce era mai rău” / Exclusiv

Cătălin Bordea, divorț neașteptat

Cătălin Bordea a divorțat de Livia după o relație de peste 11 ani și un mariaj de 4 ani. Comediantul a aflat din presă că bruneta este într-o relație cu Spike (Paul Mărăcine), cel care i-a fost cavaler de onoare la nuntă.

„Vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere nu soția mea a făcut asta. Eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea, pe care o cunosc eu și pe care am iubit-o, cu care voiam să-mi petrec toată viața, n-ar fi făcut niciodată așa ceva.

Fata în care s-a transformat la un moment dat e treaba ei. În ultimul an a fost o transformare ciudată, nu știu să o explic, adică nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare. Te gândești la un moment dat, criza de identitate, foarte multe întrebări d-astea, existențiale”, a povestit Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton