Decizia luată de Andreea Antonescu în privința fiicelor sale. De ce nu o implică pe Sienna în creșterea micuței Victoria

.

Andreea Antonescu ezită să își lase fiica mai mare să aibă grijă de surioara ei, iar asta nu pentru că Sienna nu și-ar dori, ci pentru că artista nu vrea să îi împovăreze adolescența cu acest lucru.

Solista e fericită că are astăzi are aproape cele două minuni din viața ei, asta după ce Sienna s-a mutat din America în România. Acum, alături de ele, Andreea Antonescu își croiește cele mai frumoase amintiri.

„Sienna are foarte mult bun gust”

„Sienna este în acea perioadă în care îi place să fie și copil, dar pe de altă parte o încântă și ideea că pășește în perioada adolescenței. Ea are foarte mult bun gust și e un mic artist, e foarte pasionată de pictură, de desen, are partea asta creativă foarte devoltată. Sunt tare mândră de ea!”, a mărturisit artista, la Antena Stars.

Deși legătura dintre fiicele sale este una specială, Andreea Antonescu nu o implică pe Sienna în creșterea micuței Victoria. „Nu îi cer neapărat ajutorul, ea simte de multe ori, legătura dintre cele două fetițe este unică, dar nu mi-ar plăcea să-i umbresc copilăria, adolescența cu grija față de surioara ei”, a mai spus cântăreața.

Andreea Antonescu, despre rolul de mamă

Deși nu are o relație în prezent și se dedică doar rolului de mamă și scenei, Andreea Antonescu susține că nu i-a mai fost niciun moment greu după ce a hotărât să lase totul în urmă.

Citeşte și: Saveta Bogdan, jignită de Gheorghe Turda după ce a spus că a cerut-o în căsătorie: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?”

Citeşte și: Ce spune Tavi Colen despre împăcarea cu Alin Oprea. Li s-a oferit 100.000 de euro să reunească trupa Talisman pentru un singur spectacol

Citeşte și: Pamela Anderson a dezvăluit care a fost marea dragoste a vieții ei. Actrița a fost căsătorită de cinci ori

Citeşte și: Meryl Streep, apariție rară cu toți copiii pe covorul roșu. Actrița are trei fete și un băiat care i-au călcat pe urme / Foto

„E tare frumos! În momentul în care m-am eliberat de absolut orice și mi-am dat seama că toate sunt aranjate de Dumnezeu într-o anumită direcție, într-un anumit sens, și că eu trebuie să fiu în acest moment în acest punct al vieții mele… mi-am dat seama că, indiferent de orice, sunt în mâinile lui Dumnezeu. El are grijă de mine și știe foarte bine de ce sunt acum aici. Concluzia a fost că eu și fetele mele trebuie să ne creăm cele mai frumoase amintiri. Și exact asta fac. Nu e ușor”, mai adaugă Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu încearcă să se înțeleagă de dragul fiicei lor

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au fost împreună un an și jumătate, dar la scurt timp după venirea pe lumea a fetiței lor, Venice-Victoria, acum în vîrstă de 11 luni, au pornit pe drumuri separate. Ei au tranșat extrem de clar termenii despărțirii.

Cu toate astea, Victor Vrînceanu are mai multe nemulțumiri, iar acestea țin de programul de vizitare. În rest, jurnalistul nu își dorește ca fiica lui să fie expusă pe rețelele de socializare sau să fie vedetă înt-o campanie publicitară.

”Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord. După care a urmat o perioadă în care a acceptat. După care, din nou, s-a sucit. De unde eram obișnuiți și înțeleși pentru împărțirea timpului petrecut cu Victoria în mod egal, acum mi-a spus că îmi oferă două weekend-uri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămâni, spune Victor Vrînceanu, conform Cancan.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton