De la ce pornesc certurile dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene: „Eu sunt puțin mai autoritară”

.

Elena Gheorghe (38 de ani) și Cornel Ene (41 de ani) s-au cunoscut când ea avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga. S-au căsătorit în anul 2012 și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (11 ani) și Amelie Nicole (6 ani). Într-un interviu recent, Elena și-a descris viața de familie și a spus de la ce pornesc, cel mai adesea, certurile dintre ea și soțul ei.

Elena Gheorghe și Cornel Ene au fost, întâi de toate, prieteni care împărtășesc aceeași pasiune pentru muzică. Mai târziu, relația lor de prietenie s-a transformat într-una de iubire. Anul acesta, cuplul a aniversat 11 ani de căsnicie. De curând, solista și-a descris viața de familie drept „complexă” și a explicat de la ce pornesc conflictele dintre ea și soț.

Elena Gheorghe a spus de la ce pornesc certurile dintre ea și soțul ei, Cornel Ene

Cornel Ene a cerut-o în căsătorie pe Elena Gheorghe în anul 2010, la Londra, unul dintre orașele ei preferate. Au organizat o petrecere de logodnă în anul următor, iar nunta a avut loc în 2012. La evenimentul cu peste 600 de invitați a participat și fiul perechii, Nicholas, născut în decembrie 2011.

„E foarte complexă (n.red.: viața ei de familie) aș putea spune. E frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși. Restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte. În imperfecțiune este minunat să fii liniștit și echilibrat. În rest, se rezolvă toate”, a declarat Elena Gheorghe, pentru Spynews.ro.

Citește și: Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene: „Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele”

Citește și: Cum reușește Elena Gheorghe să evite capcana monotoniei în relația cu soțul său. Cei doi sunt împreună de 18 ani

Elena Gheorghe: „Ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiare”

Cum nicio familie nu este lipsită de diferențe de opinie, așa nici relația dintre Elena Gheorghe și soțul ei nu este lipsită de certuri.

„Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar, în general, ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiare. El este mai indulgent, eu sunt «polițistul rău». Eu sunt puțin mai autoritară, să zic. Îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie «polițistul bun», iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela”, a mai declarat Elena Gheorghe, pentru sursa citată.

Citește și: Ce onorariu are Elena Gheorghe la concerte și petreceri private

Citește și: Cât au costat rochiile pe care Elena Gheorghe le-a purtat la nunta fratelui ei. Artista a fost nașa lui Costin Gheorghe

De ce nu și-a schimbat Elena Gheorghe numele după căsătorie

În septembrie 2021, Elena Gheorghe a dezvăluit că nu și-a schimbat numele după căsătorie. Solista a luat această decizie pentru a duce numele tatălui ei mai departe. Soțului ei, Cornel Ene, i s-a părut o idee bună.

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. (…) Așa a fost înțelegerea. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât. Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a declarat Elena Gheorghe, pentru EVZ.ro.

Foto: Instagram/Elena Gheorghe

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton