De ce vrea Răzvan Fodor ca Diana, fiica lui și a Irinei Fodor, să studieze în străinătate: „Pun bani deoparte”

.

Răzvan Fodor și soția lui, Irina Fodor, au împreună o fată în vârstă de 12 ani, la viitorul căreia se gândesc de pe acum. Artistul vrea să o trimită pe Diana la o școală bună din străinătate și pentru asta deja s-a pus pe economisit.

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, Fodor a mărturisit că i-a vorbit fiicei sale încă de la o vârstă fragedă despre avantajele studiului într-o școală de peste hotare. În speranța că Diana îi va urma sfatul, acesta a început să pună bani deoparte pentru a se asigura că fiica sa nu va întâmpina dificultăți financiare.

Răzvan Fodor vrea să își trimită fiica la studii în străinătate

Răzvan și Irina Fodor se implică împreună în educația fetei lor, are în luna martie va împlini 13 ani. Actorul își dorește ca Diana să studieze în străinătate pentru ca, mai apoi, să se și stabilească peste hotare, considerând că acesta ar fi un pas foarte bun pentru viitorul ei.

„De mică, i-am făcut un fel de «inception» vizavi de viitorul ei. Țin foarte tare la treaba asta și acum, deci nu s-a schimbat absolut nimic. Nu-ți imagina că stau și îi spun «iubita mea, trebuie». Îi spun de avantajele, de a învăța și să urmeze o școală bună. Mă gândesc să o trimit afară la studii. Strângem ceva bănuți, în sensul ăsta”, a mărturisit Răvan Fodor în podcastul lui Bobonete.

Citește și: Răzvan Fodor, dezvăluiri după 14 ani de relație cu Irina Fodor: “Mă bucur de nevastă-mea zi de zi”/ Exclusiv

Citește și: Adela Popescu a intervenit în relația dintre Irina și Răzvan Fodor. Cum i-a influențat: „Cine spune că anturajul nu te strică…”

Actorul consideră că fiica sa va fi mai apreciată la o școală din afara țării decât la una din România.

„Pun bani deoparte pentru o școală bună. Dacă ajunge la școala aia bună și ea este apreciată, eu îmi doresc să se ducă copilul meu acolo. Pentru că va fi apreciat mult mai tare decât aici. (…) Copilul, dacă va învăța bine și dacă îmi confirmă că merită școala aia pentru care eu strâng bani, să facă studiile. Să rămână acolo, dacă dă de un băiat mișto, civilizat. Dacă societatea o acceptă, dacă îi place”, a mai precizat Răzvan Fodor.

De ce s-a întors actorul în România, după 4 luni petrecute în America

Răzvan Fodor a povestit că și el a fost plecat timp de patru luni în America, în anul 1992. Actorul a plecat la o mătușă și, deși plănuia să rămână acolo, în cele din urmă a decis să revină în România.

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Imagini din vila superbă a familiei

Citește și: Laura Cosoi: „Nu îmi amintesc să fi trăit asta de 5 ani încoace!” Prin ce trece actrița după ce a anunțat că este însărcinată

„Ție ți se pare că s-a schimbat de atunci, din 2014, până acum? Nu ai o luptă interioară vizavi de ce se întâmplă în țara asta? (…) Copiii au o altă viață. Între timp, mi s-a dat șansa asta de către viață. Era 1992, murise tata în ’90. Și am, încă de pe vremea lui Ceaușescu, o mătușă fugită în America. În 1992 am fost trimis în America cu titlul de a mă înfia mătuși-mea, sora lui tata. (…) Am ajuns acolo, îmi oferise mătușa mea cele 4 luni de zile, urmând să mă hotărăsc”, a povestit Răzvan Fodor.

În cele din urmă, el a decis să se întoarcă acasă.

„Am stat 4 luni să-mi echivalez materiile de aici, dar m-am întors, pentru că mi-a fost dor de țară, de mamă, de prieteni. Eu acum n-aș mai pleca”, a precizat actorul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Răzvan și Irina Fodor

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton