De ce și-a retras Andreea Tonciu fiica de la școala de stat: „Vreau să fie în siguranță”

.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au o fiică, Rebecca Maria, în vârstă de 7 ani. Recent, Andreea a explicat de ce a luat decizia de a-și retrage fiica de la școala de stat, în favoarea sistemului privat de învățământ.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu din anul 2015. Un an mai târziu, perechea s-a căsătorit. În septembrie anul acesta, perechea va aniversa 7 ani de căsnicie. La sfârșitul anului 2022, Andreea Tonciu declara că nu se simte încă pregătită să devină din nou mamă.

Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școala de stat. Care este motivul

„Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebecca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul 1 pe țară. Nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție. Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală. Vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Spynews.

Citește și: De ce a ales Livia Graur școala de stat pentru fiica ei: „N-avem Harvard, n-avem Princeton” / Video exclusiv

„M-a deranjat că școala asta era în aceeași curte cu liceul. Nu voiam să crească copilul și să se ia cei mari de ea. Ea trece în clasa I acum. Avea cursuri până la ora 11:15, după trebuia să-i găsesc un afterschool. Așa știu că la școală privată e de la ora 8 la ora 6 seara într-o școală unde și mănâncă, are și activități, face și after cu aceeași profesoară. E mult mai convenabil. E campus frumos, e altceva. Nu vreau ca fata mea să învețe cum am învățat eu, la o școală de cartier”, a mai declarat Andreea Tonciu, pentru sursa citată.

Ce școli private au ales alte vedete pentru copiii lor

Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au ales Cambrige School of Bucharest pentru copiii lor, David și Eva. Taxa de înscriere este de 1.150 de euro, iar taxele anuale variază între 11.350 și 14.450 de euro.

Gabriela și Mihai Morar

Gabriela și Mihai Morar au ales pentru gemenele lor, Mara și Cezare, Olga Gudynn International School. Taxa lunară pentru clasele V-VIII, pe care Mara și Cezara le-au încheiat, este de 1.130 de euro. Astfel, costul anual ajunge la 13.560 de euro.

Citește și: De ce și-au dat Antonia și Alex Velea copiii la școală privată: „Învață lucruri într-un mod plăcut” / Interviu exclusiv

Oana Turcu și Cristi Brancu

Pentru fiul lor, Tudor, Oana Turcu și Cristi Brancu au ales Little London International Academy, o școală cu programe de studiu intensiv al limbii engleze. Taxa de înscriere este de 500 de euro, iar taxele anuale variază între 3.500 și 8.500 de euro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Tot la Little London International Academy sunt înscrise și fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu, Elena Carolina și Ana Raisa.

Citește și: Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Elena Băsescu

Elena Băsescu a ales pentru copiii ei, Anais, Traian și Anastasia, Complexul Educațional Laude-Reut. Pentru admitere se percepe o taxă de 150 de euro, iar pentru înscriere una de 650 de euro. Taxele anuale de la clasele primare până la liceu încep de la 10.200 de euro și ajung până la 13.800 de euro.

Robert Turcescu și Oana Nuțu Turcescu

Pentru fiica lor, Vera Ilinca, Robert Turcescu și Oana Nuțu Turcescu au ales Avenor College International High School, care este o organizație non-profit, veniturile colectate din taxele de școlarizare fiind investite în beneficiul elevilor, se arată pe website-ul instituției.

Citește și: De ce a decis Bianca Drăgușanu să-și dea fiica la o școală de stat: „Îmi cresc copilul 100% singură”. Ce spune despre Victor Slav / Exclusiv

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Pentru Antonia și Mikael, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ales Liceul Româno-Finlandez, cu taxe variabile între 1.700 și 2.100 de lei pe lună.

Acestea sunt doar câteva dintre vedetele din țara noastră care au ales sistemul privat de învățământ pentru copiii lor. Sunt și multe alte vedete care au optat pentru școli de stat. Printre aceștia se numără Dan Negru, Antonia și Alex Velea, Bianca Drăgușanu, prezentatoarea Prima TV Livia Graur și prezentatoarea Kanal D Simona Pătruleasa.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton