De ce și-a crescut Catinca Roman singură fata. „A fost un lucru care m-a măcinat foarte mult!”

.

Catinca Roman (56 de ani) a vorbit în cadrul podcastului “După faptă și răsplată”, găzduit de Cristina Șișcanu, despre cât de greu i-a fost ca mamă singură.

Sora vitregă a Oanei Roman are o fată, Calina, în vârstă de 24 de ani, din relația cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de scenă “Bebe”. Cei doi s-au despărțit când fata avea opt luni.

„Nu-mi dau seama de ce nu și-a asumat mai mult rolul de tată!”

Catinca a dezvăluit că relația dintre ea și Petre relația nu putut continua din mai multe motive și spune că  a fost foarte complicat să își crească singură fata.

„Am fost și mamă singură și a fost foarte complicat. Sinceră să fiu, nu regret o secundă că am făcut-o pe Calina, dar, dacă aș fi avut mintea de acum, poate că m-aș fi gândit de două ori înainte s-o fac cu cineva pe care nu mă puteam baza.

E foarte, foarte greu și complicat și pentru copil. Relația nu a mers pentru că aveam mentalități foarte diferite, pentru că el era prea tânăr, sincer, îmi dau seama cu recul, și pentru că și eu eram într-o perioadă a vieții extrem de complicată, cu tot ce se întâmpla în familie, pe partea profesională la fel. Cred că a fost prea mult pentru amândoi la momentul respectiv” – i-a povestit ea Cristinei Șișcanu.

Catinca Roman a mai precizat că, de-a lungul anilor, nu s-a putut lega niciun fel de legătură între ea și Petre. Iar faptul că fata ei a crescut fără prezența unui tată este ceva ce a măcinat-o foarte mult.

„A fost o perioadă în care l-a căutat”

„Deși eu mi-am dorit întotdeauna să se întâmple acest lucru (n.r. – să se apropie de Petre) și am făcut toate eforturile necesare, însă nu s-a întâmplat. Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Nu-mi dau foarte bine seama de ce s-a întâmplat așa și de ce nu și-a asumat mai mult rolul de tată.

Citeşte şi De ce afecțiune suferă fata Catincăi Roman, Călina

Citeşte şi: Fata Catincăi Roman a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit Calina

Citeşte şi: Catinca Roman, dezvăluiri șocante despre tatăl vitreg, Petre Roman. „S-a comportat ca un adolescent egoist!”

Citeşte şi: Fata Catincăi Roman, Calina, „schimbată radical” după ce bucătăria i-a luat foc

A fost un lucru care pe mine m-a măcinat foarte mult, pentru că știu din proprie experiență cât de importantă e pentru o fată să aibă un tată prezent, însă, acum, e matură și Calina, el nu mai zic, și mă gândesc că a venit vremea în care își vor seta ei lucrurile între ei. A fost o perioadă în care l-a căutat, după care, bineînțeles, că a intervenit perioada rebelă în care n-a mai căutat pe nimeni.

După care l-a căutat, el n-a fost suficient de responsiv pentru cât și-ar fi dorit ea. Eu, în continuare, o încurajez să încerce să ajungă la o concluzie cu el, pentru că întotdeauna e important să ai un closure.” – a adăugat ea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton