De ce s-au despărţit Ramona Gabor şi Gabi Bădălău, în urmă cu 15 ani? Cum au fost surprinşi împreună, din nou

.

Ramona Gabor și Gabi Bădălău au format un cuplu timp de aproximativ trei ani, într-o perioadă în care relația lor părea să fie una solidă și promițătoare. Însă, ca în multe povești de dragoste, aparențele au fost înșelătoare, iar motivele pentru despărțirea lor sunt mai complexe decât ar putea părea la prima vedere. Cei doi au fost surprinşi, din nou, la aceeaşi masă, într-o ipostază prietenoasă, aşa cum se nu mai aştepta nimeni după controversele care au avut loc între ei.

De ce s-au despărţit Ramona Gabor şi Gabi Bădălău, în urmă cu 15 ani?

Relația dintre Ramona Gabor și Gabi Bădălău a început cu mult entuziasm și promisiuni. Gabi, fiul fostului prefect de Giurgiu, era profund îndrăgostit de Ramona, modelul cunoscut pentru frumusețea sa. Cei doi s-au mutat împreună într-un apartament de lux din zona Marriott, unde au locuit timp de mai mulți ani. Gabi era atât de sigur de fidelitatea Ramonei încât ar fi fost gata să bage mâna în foc pentru ea.

Totuși, relația lor nu a fost lipsită de probleme. În absența lui Gabi Bădălău, Ramona a fost surprinsă în ipostaze compromițătoare, sărutându-se pasional cu miliardarul bulgar Alexandrov Chavdar pe vasul acestuia. Gabi a fost devastat de aceste imagini, mai ales că în acel moment avea încredere deplină în iubita sa, fiind convins că în vacanța de la Cannes, cu trei luni înainte, aceasta a petrecut doar cu prietenele, potrivit informaţiilor obţinute de național.ro, la vremea aceea.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, adevărul din spatele divorțului de Claudia Pătrășcanu: „N-a fost o poveste de iubire”. Omul de afaceri a recunoscut că a înșelat-o

În plus, se pare că Ramona Gabor a încercat să se răzbune pe Gabi pentru o relație anterioară pe care acesta a avut-o cu Issa, fostă membră a trupei Elegance. Deși Gabi a încercat să ignore aceste zvonuri, imaginile compromițătoare au fost prea mult pentru el. După ce a aflat de escapada Ramonei, Gabi a decis să nu o mai caute, considerând că relația lor nu mai avea șanse de succes.

În urma acestei despărțiri, Ramona Gabor a plecat în America pentru a fi alături de sora ei, Monica Gabor, fostă Columbeanu, și pentru a-și perfecționa limba engleză. Deși Gabi tânjea după ea, relația lor nu a mai putut fi salvată.

Citeşte şi: Ce meserie are Monica Gabor în America. Dezvăluirile făcute de Irinel Columbeanu: „Nu mai are nicio afacere”

Într-un final, Ramona a declarat ferm că relația lor s-a încheiat definitiv din cauza crizelor de gelozie ale lui Gabi, care ajunsese să îi interzică anumite prezentări de modă. Astfel, modelul a decis să își ia viața în propriile mâini, mutându-se singură cu chirie și punând capăt definitiv relației.

„Nu mai suntem împreună. Ne-am despărţit definitiv. Relaţia nu mai mergea de câteva săptămâni, am încercat să ne împăcăm, dar degeaba. Nu mai are rost. Acum sunt singură, nu mai locuiesc în casa lui. M-am mutat singură, cu chirie”, a declarat vedeta, la momentul acela, pentru Click, potrivit a1.ro.

Cum au fost surprinşi recent Ramona Gabor şi Gabi Bădălău

După 15 ani de la despărțire, Ramona Gabor și Gabi Bădălău au fost surprinși din nou împreună, însă de data aceasta în ipostaze mult mai puțin tensionate. Ramona, stabilită de zece ani în Dubai, a revenit în România pentru a-și vizita familia și a fost văzută la cină alături de fostul iubit, Gabi Bădălău și de Irina Columbeanu, nepoata sa.

Citeşte şi: Ramona Gabor, revedere emoţionantă cu nepoata ei, Irina. Ce atitudine a avut faţă de Irinel Columbeanu la întâlnirea de la aeroport

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu i-ar fi recunoscut lui Gabi Bădălău că l-a înşelat în timpul relaţiei: „Probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu”

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei trei într-un restaurant de lux din București, unde au stat la povești minute bune. Deși au fost cândva un cuplu, acum cei doi au dat de înțeles că sunt doar prieteni. Întâlnirea lor recentă pare să indice că, în ciuda trecutului tumultuos, au reușit să depășească resentimentele și să își continue viața fără animozități.

Citeşte şi: Accesoriul de peste 13.000 de euro purtat de fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei. Cum s-a afişat Irina în Cluj

Reîntâlnirea surprinzătoare dintre cei doi denotă faptul că timpul le-a vindecat rănile şi că relaţia lor complicată a găsit un teren comun în prietenie.

Sursa foto: spynews.ro, Instagram, Captură video

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton