De ce s-au despărțit Iulia Albu și iubitul ei, Mike, după America Express 2023. „Au intrat dracii în el”

.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au despărțit după aproximativ 6 ani de relație, în urma participării la America Express 2023. Potrivit stilistei, ea și Mike erau aproape despărțiți dinainte de a începe filmările pentru reality show. După o lună și jumătate în care a locuit separat, perechea s-a împăcat.

După divorțul de primul soț, Mihai Albu, Iulia l-a cunoscut pe actualul ei partener, Mihai Alexandru alias Mike, alături de care a participat la America Express 2023. Cuplul s-a cunoscut printr-o prietenă comună și nu s-a plăcut deloc la prima întâlnire. Amândoi au considerat că celălalt era arogant. Și-au dat o a doua șansă și iată, recent au participat împreună în reality show-ul America Express.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au despărțit după America Express 2023. „M-a făcut să mă simt prost”

Experiența America Express a condus cuplul către despărțire, însă. Încă din primele ediții ale emisiunii s-au putut remarca tensiuni între Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike. Acestea au apărut la scurt timp după ce echipele și-au început probele.

Iulia Albu și Mile s-au certat, au țipat unul la celălalt, iar bărbatul i-a adresat câteva cuvinte neplăcute iubitei lui, fără să mai țină cont de camerele de filmat. Iulia Albu a continuat competiția cu zâmbetul pe buze, până când a cedat și ea, în cele din urmă. „Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră”, i-a spus Iulia Albu, după cum notează și Spynews.ro.

Recent, Iulia Albu a declarat că ea și Mike s-au despărțit după întoarcerea din America. „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, pentru Cancan.ro.

Citește și: De ce nu se grăbește Iulia Albu să se căsătorească. Criticul de modă și iubitul ei, Mike, sunt împreună de șase ani

Citește și: Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „Idealul meu ar fi să am trei copii”

Iulia Albu: „M-a făcut să mă simt prost”

După America Express, Iulia și Mike au locuit separat o vreme. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat, după ce și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri”, a mai declarat Iulia Albu, pentru sursa citată.

Iulia Albu spune că ea și Mike au fost un cuplu onest, care nu a jucat teatru, precum alții, doar de dragul audienței. Motivele despărțirii au fost limbajul agresiv al lui Mike și firile lor diferite, a Iuliei calmă și „perfecționistă”, iar a lui Mike „repezită”.

Citește și: „O experiență pe care nu o poți cumpăra”. Ce a însemnat pentru Iulia Albu și Mike participarea la America Express

Citește și: Iulia Albu a surprins jurații „Chefi la Cuțite”: „Nu cred că ați gătit dumneavoastră”

Iulia Albu: „Nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienței”

„Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienței”, a mai declarat Iulia Albu, pentru sursa citată.

Iubitul Iuliei Albu lucrează în publicitate și marketing. La doar 13 ani, Mike a primit o bursă la Londra, unde a studiat mai mulți ani vioara. Ulterior, din cauza unei probleme la umăr, Mike a fost nevoit să renunțe la această pasiune. În prezent, Mike și Iulia Albu lucrează și împreună.

„Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK”, a încheiat fashion editorul.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton